Jedan od omiljenih domaćih brendova predstavio nove cool T-shirte

| Fashion |

Amas

Svake sezone jedan od omiljenih domaćih brendova Amas Concept pripremi neki novi komad u svojoj kolekciji koji zaludi ljubiteljice domaćeg dizajna, pa je tako za ovo ljeto uz nakit, nove neizostavne narukvice na konopcu te statement naušnice, spremio i t-shirt majice.

Amas

Majice su izrađene od stopostotnog organskog pamuka te je za print korištena ekološki prihvatljiva inkjet tehnologija s biorazgradivim bojama na bazi vode. U kolekciji se mogu pronaći majice za odrasle i za djecu, koje krase prepoznatljivi motivi Amas rozeta, duž rukava ili naprijed kao logo. Cijene majica će se kretati od 30 eura za dječje do 50 eura za majice za odrasle.

Amas

Osim novih neodoljivih majica, novost je da će osim prošlogodišnjih modela torbi za plažu, biti dostupne i nove torbe manjih dimenzija, lagane i prikladne i za svakodnevno nošenje. 

“Veselimo se jer uskoro otvaramo Amas Concept store u Iadera Falkensteiner hotelu u Punta skali, te smo povodom otvaranja pripremili i Drop 1, dio kolekcije za predsezonu, dok će drugi dio – Drop 2, ugledati svijetlo dana kroz koji mjesec”, kazala je Petra Mičić Garibović, vlasnica Amasa, dodajući kako će ove sezone imati i pop up stand u Diadora Family hotelu - što je i potaknulo izradu artikala za djecu.

Amas

Kampanju je fotografirao Fabio Šimičev, a model je osim dizajnerice bila i kćer Zita. Majice će biti dostupne na web trgovini www.amas-bijoux.com, Instagramu te u poslovnicama Amasa.