Poznate manekenke na proljetnoj reviji u Pointu

| Fashion |

Proljetna modna revija, Point shoping centar Zagreb

Pointov Fashion Weekend oduševio proljetnom modnom revijom

Svoje kolekcije predstavili poznati brendovi Carter's, Lindex, Benetton i Next

Proljetna modna revija, Point shoping centar Zagreb
Ivana Ergić i Ana Miščević, Proljetna modna revija, Point shoping centar Zagreb

Nakon što je proljeće i kalendarski stiglo, Point Shopping Center na Vrbanima organizirao je modnu reviju na kojoj su modni brendovi Carter's, Benetton, Next i Lindex predstavili svoje kolekcije koje su dodatno probudile optimizam i proljetni duh. Uz male preslatke manekene pistom su se prošetale i mnogobrojne  poznate hrvatske mankekenke Ivana Ergić, Rahela Barić, Lana Kuduz, Jana Opačić, Nikolina Hudolin, Hannan Redžepagić, Nika Poljak, Anamarija Stiščak, Lucija Gavranović i Iva Kastrapeli pod vodstvom Suzy Josipović Redžepagić. Cijeli program revije vodila je poznata voditeljica Ana Miščević.

Proljetna modna revija, Point shoping centar Zagreb
Proljetna modna revija, Point shoping centar Zagreb

Carter's, omiljeni dječji brend diljem svijeta koji postoji već preko 100 godina predstavio je svoju kolekciju za klince i klinceze. Poznati talijanski brend Benetton oduševio je svojom kolekcijom koja obiluje žarkim i pastelnim bojama. Prepoznatljiva casual elegancija u kojoj možete pronaći sve što vam je potrebno za ovo proljeće: udobne i kvalitetne haljine, tanke veste, balonere i jakne, majice, traperice u boji, kratke hlače i zanimljive modne dodatke. Next, jedan od najpoznatijih britanskih modnih brendova, predstavio je svoju zaigranu kolekciju sofisticiranog dizajna s posebnim naglaskom na detaljima. Ključni trendovi koje Next ima u svojoj kolekciji su točke, pruge, zvijezde i cvjetni simboli. Lindex, poznati švedski brend  ovog je proljeća kreirao posebnu Holly&White kolekciju koja osvaja bogatom lepezom proljetnih nijansi s mnoštvom jarkih boja. U ovoj kolekciji bogati su i uzorci: prugice, točkice, cvjetni print uz razigrane morske teme.  Zaštitno lice nove kolekcije je poznata glumica Kate Hudson, koja je poznata po svom posebnom boho stilu.

Proljetna modna revija, Point shoping centar Zagreb
Mala manekenka Lea Kontek, Proljetna modna revija, Point shoping centar Zagreb

Predstavljene proljetne kolekcije dodatno su pobudile optimizam i dobro raspoloženje, što je dodatno potaknuo Point Shopping Center omogućivši dodatne popuste na kupnju u poznatim modnim brendovima te veselom cocktail zabavom na terasi Point Shopping Centra.