Popularne Converse "starke" dobile prvi redizajn u 100 godina

| Fashion |

 Velike vijesti danas nam stižu iz Converse kampa: popularni brend obuće lansirat će redizajnirane popularne "starke" ili službeno Chuck Taylor All Star tenisice - i to po prvi puta od kad su se pojavile na tržištu 1917. godine.

Iako se nove tenisice neće puno razlikovati od originala, ipak se vide male, modernizirane razlike: izrađene su od Tencel platna i Nikeovog Lunarlon uloška zbog čega je tenisica ugodnija nego ikad te ima mekšu mikro-suede podstavu zbog čega neće kliziti oko jezika i gležnja tenisice.

Converse Chuck Taylor All Star II
Converse Chuck Taylor All Star II

"Chuck Taylor All Star je jedna od najlegendarnijih tenisica svih vremena", kaže Jim Calhoun, predsjednik i direktor Conversa."Lansiranje Chuck II je prekretnica za Converse jer pokrećemo brend u kreativnom i inovativnom smjeru. Ovo nije samo redizajn tenisice, ovo je kompletno novi način razmišljanja."

Nove "starke" službeno izlaze u prodaju sljedećeg tjedna, točnije 28. srpnja, po cijeni od $70 za niske i $75 za visoke tenisice. U našoj galeriji pogledajte kako nove Converse Chuck Taylor All Star II izgledaju sada!

Converse Chuck Taylor All Star II
Converse Chuck Taylor All Star II