Pogledajte prvu Alexander Wang x H&M kampanju!

| Fashion |

 Reklame za Alexander Wang x H&M kolekciju napokon su tu! Moćne i impresivne, izazivaju u nama divljenje i uzbuđenje oko nadolazeće linije. Plus: u njima se nalaze neka sportska imena koja su se za ovu priliku pretvorila u prave modele.

Sportska oprema u kombinaciji s gomilom crnih, "Wang" komada čine ovu kampanju jednim posebnim umjetničkim djelom. Wangov dream team čine nogometaš Andy Carroll i kickboksač Rivaldo dos Santos zajedno s modelima Joan Smalls, Raquel Zimmermann, Isabeli Fontana i Natasha Poly. Fotografije za kampanju snimio je Mikael Jansson. 

“Htjeli smo uzeti određene elemente iz svakog sporta i prikazati ultimativnog ratnika. Djevojke su se morale osjećati veliko i moćno i Mikael je zato koristio prirodno svjetlo kako bi naglasio taj efekt na bijeloj pozadini."

Rezultat je predivna serija fotografija koje će se pojavljivati u časopisima ove jeseni. Online film i TV reklama biti će objavljeni krajem listopada - taman na vrijeme da nas pripreme za dolazak kolekcije u dućane 6. studenog!