Pariške modne razglednice Jelene i Aleksandre

| Fashion |

Jelena Orešković

Prirodna ljepota, osobnost i elegancija na najbolji mogući način dolaze do izražaja u ovogodišnjoj ekskluzivnoj kolekciji Vesna SPOSA 2015. pod zvučnim imenom “PANTHEA” koju su na pariškim ulicama i atraktivnim lokacijama snimile Aleksandra Grdić i Jelena Orešković. Kolekcijom večernjih i vjenčanih haljina dominiraju kombinacije tkanina u različitim nijansama dok je silueta nježna, graciozna, profinjena i ležerna koju savršeno utjelovljuju ove dvije prelijepe manekenke.

Jelena Orešković
Jelena Orešković

Kampanja je snimana u Parizu i u Budimpešti. Upravo ove dvije lokacije europskih metropola izvrsno su se uklopile u viziju dizajnerice Vesne Pretković koja ističe kako su vrhunski kroj i istančana modna estetika zaštitni znak branda Vesna SPOSA tako da kolekcija za 2015. ponovo odiše profinjenošću i elegancijom.

Jelena Orešković
Jelena Orešković

"PANTHEA" je odvažna i inspirativna kolekcija, a privlači poglede svojom paletom modernih i prozračnih boja, inovativnim dizajnom i kvalitetnim materijalima baš kao što su i Jelena Oreškovć, Aleksandra Grdić i mlada Korina Pretković plijenile pozornost mnogobrojnih turista dok su pozirale mladom fotografu Robinu Pretkoviću. Pročišćene linije na nenametljiv način ističu ljepotu ženskog tijela, a kolekcijom vjenčanih i večernjih haljina dominiraju svilene tkanine i čipka, a posebna važnost pridodana je ručno ukrašavanim detaljima, posebice čipkaste aplikacije, sedefasti ukrasi i sjajne perlice.