Sve je spremno za ovogodišnju Extravagant Galu

| Fashion |

Peto izdanje modne manifestacije Extravagant Gala, pod generalnim pokroviteljstvom Dr. Vivian`s anti age seruma, još će jednom pretvoriti Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja u najljepšu modnu pistu.

Extravagant Gala je događaj koji se svake godine željno iščekuje i za koji se uvijek traži mjesto više.

22. studenog, s početkom u 20 sati u Guvernerovoj palači predstavit će se sedam dizajnera: Boudoir, Elfs, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Hero4Heroes, Lusso Couture, Andrea Anić Profound Apparel i Peperoncina design, a u najavnoj kampanji, čije fotografije potpisuje Zvonimir Ferina, našle su se kreacije Boudoira, Lusso Couturea i Peperoncina designa. Zvonimir kaže da mu inspiracije nije nedostajalo jer uz predivan ambijent jedinstvene Guvernerove palače i vrhunskih kreacija domaćih dizajnera, nije bilo teško stvoriti pravu modnu foto čaroliju.

Za pomalo pomaknuti make up bila je zadužena Gabriela Jozić, za IBeauty, dok se za frizuru koja, također, odskače od standarda, pobrinula Ivana Zoretić iz E salona, za Kevin Murphey. Stajlinge je upotpunila obuća iz trgovine CCC, a na snimanju je briljirala Valentina Imširović iz agencije N Model management.

Sve viđeno na snimanju kampanje samo je mali uvod u fantaziju koja nas očekuje 22. studenog.

Modna manifestacija Extravagant Gala, održava se u suorganizaciji s Pomorskim i povijesnim muzejom Hrvatskog primorja te će i ove godine imati humanitarni karakter pa slobodno možemo reći da će to biti pravi festival ljepote, mode i glamura koji ne smijete propustiti.