Ovo su najbolji outfiti s CFDA dodjele nagrada

| Fashion |

Ovo su najbolji outfiti s CFDA dodjele nagrada

Jučer se održala dodjela nagrada CFDA, koja se smatra jednom od bitnijih noći na modnom kalendaru. Kako to obično biva, mnogi dizajneri su je popratili sa svojim muzama, pa smo tako mogli vidjeti Michaela Korsa s Blake Lively, Zaca Posena s Gretom Gerwig i Francisca Costu sa Solange Knowles.

CFDA su posjetile i mnoge manekenke poput Chanel Iman, Naomi Campbell i Joan Smalls koja je svakako bila jedna od najbolje obučenih dama u izazovnoj večernjoj haljini Prabala Gurunga, a pritom je pokazala i novi frizuru.

Iako se mnogo lijepih dama istaknulo sa svojim stylinzima te večeri, pažnju je ponovno ukrala dobitnica CFDA nagrade za najbolje obučenu osobu, pjevačica Rihanna. Ona je za ovu priliku odjenula sasvim prozirnu haljinu Adama Selmana stvorenu od 219 tisuća Swarovski kristala, uz koju su išle rukavice i marama istoga materijala, ali i svijetlo ružičasta krznena stola. Svojim outfitom je šokirala sve prisutne, no njen look u globalu je zaista sjajna, moderna reinterpretacija stila Josephine Baker, što je vidljivo i po agresivnoj šminki i frizuri. Podržavali njenu golotinju ili ne, moramo priznati da je apsolutno zasjala.

U galeriji pogledajte ostale dobitne outfite te večeri.

Ovo su najbolji outfiti s CFDA dodjele nagrada
Rihanna je ponovno otela sve poglede