Od sada sami osmislite uzorak svojih Louboutinki

| Fashion |

Stiže jedna dobra vijest za sve fanove crvenih potplata Christiana Louboutina, od sada ćete svoje najdraže cipele moći sami osmisliti. Dobro ne baš u potpunosti, no iz tvornice najpoznatijih ženskih cipela konačno je stigla informacija o usluzi poosobljavanja „Tatoos to Measure“.

Zahvaljujući ovoj usluzi, od sada ćete svoju tetovažu koja već krasi vaše tijelo, moći nositi i na cipelama, a ako niste jedna od onih osoba koja je ljubitelj ukrašavanja tijela, ne znači da ne možete ukrasiti svoje cipele s nekom tetovažom koja vam nešto znači.

Model cipele, materijal i boja vaš su izbor u potpunosti, a možete birati i između tri vrste veza. Vaše ideje se prosljeđuju u  Louboutinov studio u Parizu gdje se vaše tetovaže prilagođavaju kako bi stale na cipelu, nakon toga dizajn se šalje u Italiju i Indiju na proizvodnju. Cijeli proces traje tri mjeseca, a cijene ovise o veličini tetovaže, modelu i materijalu cipela.

Louboutin tatoo personifikacija
Christian Louboutin personificirane cipele

Ova usluga dostupna je ekskluzivno u Los Angelesu, New Yorku, Parizu i Londonu . Muškarci će moći prilagoditi model cipela po imenu „Nigel“, dok će za personalizaciju za žene biti dostupna četiri modela: „Rollergirl Flats“, „Louis Sneakers“, „Belle Ankle Boots“, i „Highness Pumps“.

Iako se nama ovi pokazni modeli ne sviđaju, ne sumnjamo kako će se naći oni koji osmisliti svoju savršenu, prilagođenu cipelu.