NYFW: Ovo su najbolje revije prva tri dana u New Yorku

| Fashion |

Najbolje revije NYFW
Počeo je NYFW!

Počeo je još jedan mjesec modnih revija! Ove sezone gledamo revije za proljeće/ljeto 2015. što će nas svakako zagrijati u nadolazećim hladnim danima. Prvi na redu je New York Fashion Week koji već sada pokazuje obećavajuće revije. Iako velika imena još nisu zakoračila na piste, mladi dizajneri kao i sekundarne dizajnerske linije zaista imaju svašta za ponuditi. Pogledajte krati pregled u nastavku.

1) COACH - Nova Coach kolekcija inspiraciju je potražila u retro detaljima i prezentirala jednu novu verziju "all-american" djevojke. Ona nosi kožne haljinice, ne boji se koristiti mnoštvo boja i printeva, a posebno interesantan detalj su torbice koje podsjećaju na 80-e te krznene parke koje su možda ipak korak previše s obzirom na to da pričamo o proljetno/ljetnim kolekcijama. Po odjeći se provlači motiv svojevrsnih likova iz crtića, a cjelokupni dojam kolekcije odaje svoju target skupinu: Tinejdžeri i djevojke u ranim 20-ima.

Najbolje revije NYFW
Coach

2) DEREK LAM 10 CROSBY - Cjenovno prihvatljivija kolekcija Dereka Lama svake sezone oduševljava svojim komadima, pa tako i ove. Proljetno/ljetna kolekcija je jaki miks oprečnosti; Ženstveno/muževno, kruto/lepršavo, jednostavnost/maksimalizam... Uz jednostavne modele i bazne boje kombinira upadljive dodatke poput metalik žutih čizmica, a poigravanje s military detaljima izgleda vrlo nepretenciozno seksi. Idealna je za žene koje vole casual odjeću, ali koja će ih istovremeno istaknuti.

Najbolje revije NYFW
Derek Lam 10 Crosby

3) RED VALENTINO - Još jedna prihvatljiva modna linija pokazala se kao jedan od favorita prva tri dana NYFW. Red Valentino kao i Coach jasno pikira na mlađe generacije, a čini to vrlo vješto korištenjem stiliziranog leopard printa, motiva stars & stripes i velikih šarenih našiva. Krojevi su pretežito skater (suknje i haljine), dok istovremeno imamo i dosta ravnih krojeva koji podsjećaju na 60-e. Kolekcija je zaista neodoljiva.

Najbolje revije NYFW
Red Valentino

4) HELLESSY - Casual, ali dramatičan, najbolji je opis nove kolekcije brenda Hellessy. Iako ovakav dizajn nije ništa spektakularan i nov, zadovoljit će sve estete svojim izduženim siluetama i poigravanjem sa sporty komadima uz odvažne boje poput narančasto crvene i maslinasto zelene.

Najbolje revije NYFW
Hellessy

5) NICHOLAS K - Urbana ratnica je ono na što je dizajnerski tim Nicholasa K pikirao za nadolazeću sezonu. Vidno inspirirani istraživačkom odjećom za pustinju, stvorili su divne draperijaste haljine koje zahvajujući bojama i detaljima poput dugih resica djeluju vrlo moćno i seksipilno, ali i oversized outwear koji naprosto plijeni pozornošću. Općenito je moć riječ kojom se kolekcija može opisati jer je većina modela robusno zatvorena do vrata, a istovremeno zrači nekim seksipilom.

Najbolje revije NYFW
Nicholas K

6) BCBG MAX AZRIA - Tipična lagodna i vrlo opuštena vibra zavladala je pistom kada su manekenke krenule koračati u novim komadima BCBG Max Azrije. Draperije, cvjetni motivi, ženstvenost, volani i svojevrsna boho romantika za poslovnu ženu motivi su koji se provlače kroz njihovu proljetno/ljetnu kolekciju.

Najbolje revije NYFW
BCBG Max Azria

7) CHADWICK BELL - Vrlo čiste siluete u kombinaciji sa pokojim skulpturalnim krojem i sterilna bjelina ono su što Chadwick Bell preporučuje za ljeto. Kroz kolekciju se osjeća dašak 90-ih, a mogućnost beskrajnog kombiniranja i nošenja ove odjeće je svakako njen veliki plus. Neki modeli imaju taj grungie seksipil kojeg rado vidimo na Kylie Jenner, no istovremena jednostavnost kojom kolekcija odiše čini je privlačnoj široj skupini žena različitih stilova.

Najbolje revije NYFW
Chadwick Bell