Novo zaštitno lice brenda MARIPE je egzotična ljepotica Ana-Klaudija Štilinović

| Fashion |

Manekenka i TV voditeljica surinamskih korijena, Ana-Klaudija Štilinović novo je zaštitno lice MARIPE!

Njezina pozitivna energija, baš kao i egzotična ljepota zarazila je sve! I dok joj je otac iz Zagreba, njezina majka je u hrvatsku metropolu stigla iz dalekog Surinama, najmanje države Južne Amerike koja turiste osvaja prirodnim ljepotama i neobičnim životinjskim vrstama.

Mlada diplomantica zagrebačkog Agronomskog fakulteta, Ana-Klaudija, izjavila je :„Volim jednostavnu i prije svega udobnu odjeću stoga sam ovo snimanje kampanje prihvatila s oduševljenjem! Sviđaju mi se materijali s obzirom na to da je ovdje riječ o organskom pamuku. Isto tako, super mi je i cijela priča koja stoji iza projekta.".

MARIPA je inače brend dugogodišnje RTL-ove televizijske reporterke Marije Pajić koja je na ovaj način najbolje zaokružila svoju ljubav prema modi! U ovim cool majicama do sada smo viđali Doris Pinčić Rogoznicu, Lanu Klingor Mihić, Ivana Pažanina, Antoniju Stupar Jurkin, Anu Begić Tahiri, Anu Miščević, Paulu Sik i mnoge druge.

Danijela Galića

Ove ljubavne majice prepoznate su i van granica Lijepe Naše pa su ih tako u svoje ormare uvrstili i brojni stranci koji odmaraju u Hrvatskoj. Maripa se nosi od Njemačke, Slovenije pa sve do daleke Koreje.

Marija Pajić, kreativna novinarka kojoj je moda i dalje samo hobi, s osmjehom je izjavila: „Društvene mreže su odlična platforma i omogućuju komunikaciju s cijelim svijetom. Često nam se javljaju i žene i muškarci sa svih strana jer Maripa dolazi i u muškoj verziji. Štoviše, poznati nogometaš Joey Suk naše je zaštitno lice što su itekako pozdravile i pripadnice nježnijeg spola“ .

Danijela Galića