Novo mjesto za ljubitelje naočala - Sheriff&Cherry showroom u Zagrebu

| Fashion |

U Zagrebu je, u sklopu bruncha za medije, službeno otvoren novi hrvatski Sheriff&Cherry Showroom smješten nadomak monumetalnog Meštrovićeva paviljona, danas Galerije HDLU-a, u ulici Franje Račkoga. Showroom, koji će do kraja svibnja biti otvoren za javnost, osmišljen je kao stvarni prikaz internet trgovine. Naime, u prostoru su 'uživo' izložene aktualne Sheriff&Cherry kolekcije koje su do sada bile isključivo dostupne u internet prodaji – aktualne kolekcije, ekskluzivni web modeli, tzv. „best seller“ modeli te modeli iz posebnih kreativnih suradnji poput onih sa slavnim londonskim Libertijem ili grčkom dizajnericom nakita i draguljarkom Ileanom Makri.

Sheriff&Cherry Showroom u Zagrebu

Odlučili smo otvoriti vrata našeg ureda do kraja petog mjeseca, nekoliko sati na dan, s namjerom da javnost može doživjeti Sheriff &Cherry svijet i tako im pružiti jedno posebno iskustvo da vide kako sve izgleda 'iza izloga'. Dolaskom u Showroom vi možete isprobati sve izložene modele, dotaknuti ih i tako osjetiti posebnost našeg brenda“ opisao je koncept novootvorenog Showrooma Sheriffov kreativni direktor branda Mauro Massarotto.

Sheriff&Cherry Showroom u Zagrebu

U sklopu druženja i predstavljanja showrooma prezentirana je i najnovija kolekcija Sheriff&Cherry modela za ljeto 2015.

Sheriff&Cherry Showroom u Zagrebu

„Naša najnovija kolekcija sastoji se od dva dijela. Jedan je onaj koji odiše stilom 70-ih gdje modele karakterizira određena sofitsticiranost, novi retro štih, plemeniti materijali i ručno rađeni detalji. U njihovoj izradi korišteni su razni, kvalitetni acetati i novo srebro. Drugi dio kolekcije karakterizira više stil 80-ih godina, s puno surferskih  elementa, old school skaterskih animal printeva te ručno rađenih graffita i grafika inspirane Sottsassom i Memphis designom. Međutim, sve je to na kraju rezultiralo karakteričnim i prepoznatljivim Sheriff&Cherry DNK.  Sheriff&Cherry je jedan stil, jedan duh koji je na koncu uvijek isti. S našim naočalama jednostavno se rađa ljubav na prvi pogled. Vrlo je važno istaknuti kako svake sezone radimo na usavršavanju tehnologije i kvalitetu našeg finalnog proizvoda kojim će kupac biti zadovoljan i koji će ponosno nositi“, opisao je najnoviju Sheriff&Cherry kolekciju i DNK brenda Mauro Massarotto. 

Sheriff&Cherry Showroom u Zagrebu

Iza globalno popularnog brenda Sheriff&Cherry stoji kreativni direktor i dizajner Mauro Massarotto iz Rovinja. Prve Sheriff&Cherry sunčane naočale kreairao je 2010. godine i proizveo u hrvatskoj tvornici Ghetaldus nakon čega su svojim dizajnom jednostavno zaludile svijet. Obožavatelji Sheriff&Cherry sunčanih naočala brojne su poznate ličnosti poput Rihanne, Beyonce, Keire Knightley, Frank Oceana, Klaxonsa, Neneh Cherry, Chanel Iman, Grimes... Sheriff & Cherry naočale danas se prodaju na brojnim svjetskim prestižnim adresama poput Barneysa, Coletta, Liberty London, Lane Crawford, Restira... Uz brojne kolekcije i suradnje Sheriff&Cherry nedavno je u sklopu Pariškog tjedna mode predstavio i prvu luksuznu suradnju s poznatom grčkom dizajnericom nakita i draguljarkom Ileanom Makri iz koje su nastali modeli ukrašeni dragim kamenjem, dijamantima, plemenitim metalima i zlatom.