Novi revolucionarni sportski grudnjak za žene

| Fashion |

Treniranje bez sportskog grudnjaka većini je žena gotovo nezamislivo. Istovremeno, njihova različita tjelesna građa, baš kao i različite tjelesne aktivnosti kojima se mnoge žene bave, zahtijevaju i modele koji su pažljivo prilagođeni svakoj od njih. Savršeno pristajanje i potpora u ovom su slučaju najvažniji, jer neudobni sportski grudnjak odbija žene od vježbanja.

„Često znamo reći – ako nema grudnjaka, nema ni vježbe ni trčanja“, ističe Julie Igarashi, potpredsjednica u Nike Women's Training odijelu. „Većina žena nosi grudnjake krive veličine. To je nešto što moramo popraviti.“

Upravo je to inspiriralo Nike da pokrene dvogodišnje istraživanje, testiranje te dizajniranje i razvoj kako bi stvorio idealni sportski grudnjak. Rezultat tog istraživanja je Nike Pro Bra - inovativna linija grudnjaka koji savršeno pristaju tijelu i tijekom najzahtjevnijih pokreta. 

Nike Pro Bra linija grudnjaka sastoji se od pet modela grudnjaka, od kojih je najistaknutiji Nike Pro Rival grudnjak koji osigurava najveću potporu i dolazi u čak 25 veličina – čime obuhvaća sve žene, bez obzira na sportove kojima se bave. U kolekciji se nalazi i Nike Pro Fierce grudnjak, kao i dorađeni Nike Pro Classic i Nike Pro Indy. Nike Pro Classic nudi i podstavljeni model.

Grudnjaci su usklađeni i s novim Nike Pro 360 Fit sustavom koji sadrži kalkulator što pomaže sportašicama u potrazi za najboljom veličinom. Upravo kombinacija novih grudnjaka i Nike Pro 360 Fit sustava predstavlja vrhunac procesa globalnog dizajna u kojemu se vodilo računa o svakome detalju.