Nova zvijezda Boudoirove nove kolekcije je mačka Uma!

| Fashion |

Nova kolekcija modnog dvojca Boudoir potvrda je da Martina i Morana modno nikada ne miruju te da nema kraja njihovoj kreativnosti i čaroliji koju već 14 godina pokazuju svojim bajkovitim kreacijama. Boudoirke su nam ponovno pripremile očaravajuću kampanju u kojoj, uz haljine i pripadajuće šešire s prepoznatljivim boudoirovskim potpisom, glavnu ulogu igra mala crna mačka Uma, štićenica Prave šape.

"Mačke su iznimne životinje i vrlo lako nalazimo inspiraciju u njihovoj ljepoti i osebujnosti karaktera. Upravo one su nam bile inspiracija za kampanju koju smo nazvale Divided Bipolar Cat Disorder. Haljine smo izradile u bijeloj i crnoj varijanti simbolično ukazujući na dvije strane osobnosti, na dva raspoloženja, dva lica žene. Bijela simbolizira nježniju i mazniju stranu, dok je crna simbol temperamentnosti i odlučnosti. Uz haljine smo izradile i šešire ukrašene šljokicama i baršunom, nosive uz ove haljine ili neke iz naših ranijih kolekcija", ispričala je Martina Čičko Karapetrić

Divided Bipolar Cat Disorder
Divided Bipolar Cat Disorder

Divided Bipolar Cat Disorder kolekcija sadrži haljine zvonastog i strukiranog oblika midi dužina savršene za večernja druženja ili cocktail partyje. Izrađene su od Boudoirovih omiljenih materijala - svileni baršun, čipka i saten isprepleteni su u jednu modnu simfoniju, a dodatnu dozu glamura daju im šljokice kojima sestre Martina i Morana suvereno vladaju u svojim kolekcijama.

I ovaj put, kampanju je svojim objektivom ovjekovječio najcjenjeniji hrvatski modni fotograf Mladen Šarić s kojim Boudoirke surađuju desetu godinu zaredom. Make up potpisuje Saša Joković, a za frizuru je zaslužna Milena Maršić iz frizerskog salona Glamour. Modeli i ove kampanje su Larisa i Iris iz agencije Colors Model Management.

Haljine i šeširi kolekcije Divided Bipolar Cat Disorder mogu se kupiti u modnom atelieru Boudoir u Zagrebu, u Radićevoj 22.

Divided Bipolar Cat Disorder
Divided Bipolar Cat Disorder