Nova Zalando kampanja slavi osobne modne trenutke koji donose radost u svakodnevni život

| Fashion |

Zalando, vodeća europska platforma za modu i životni stil, lansirala je najnoviju kampanju, 'Stvori svoj trenutak'.  Kampanja predstavlja neke od najboljih lookova dostupnih na Zalandu ove jeseni, dok slavi osobne modne trenutke koji nam podižu raspoloženje.

Glumačku postavu televizijskog spota predvodi supermodel Paloma Elsesser, zagovornica prihvaćanja tijela i svijesti o mentalnom zdravlju, koja pokazuje najnovije lookove sezone. Palomi se u kampanji pridružila njezina sestra i model, Ama Elsesser. Pridružili su im se austrijski DJ i model Wolfram, nizozemski model Dylan Hasselbaink, njemački glazbenik Noah Levi i španjolska glumica Hajar Brown.

Kampanja sadrži scene iz svakodnevnog života u kojima su snimljeni osobni modni trenuci, kako bi se pokazalo kako odjeća koju nosimo može potaknuti sreću, motivaciju i zadovoljstvo u našem svakodnevnom životu. Kampanju je snimio poznati pisac i redatelj iz Londona Isaac Lock, a fotografije je snimio njemački fotograf Jonas Unger. Kampanju je stilizirala kostimografkinja Tereza Ortiz.

Ralph Rijks, potpredsjednik regionalnog marketinga komentirao je: “Naša posljednja kampanja je poziv da 'Stvorite svoj trenutak', kroz neograničene modne izbore dostupne na Zalandu ove sezone. Bilo da je riječ o šetnji parkom ili noćnom izlasku s prijateljima, nadamo se da će kampanja nadahnuti ljude da se slobodno izražavaju i dožive mnogo modnih trenutaka koji ih čine sretnima.

                                                                                               

Nova kolekcija jesen/zima dostupna je za kupnju na www.zalando.hr