Nova kampanja Charlie designa poručuje: Imagine!

| Fashion |

Nova kampanja Charlie designa poručuje: Imagine!

Gotovo nestvarno djeluju crno bijeli vizuali nove kampanje Imagine - Charlie designa. Artistički pristup s konceptom gotovo u potpunosti razotkriva Charliejev svijet u svim njegovim segmentima: transparentnost, monokromatizam, jednostavnost, avangarda... Oversized komadi, jaknice, tunike, haljine osnažene printovima iz prošlogodišnje kampanje oživljavaju pod artističkim vodstvom Mare Milin i stvaraju avangardnu modnu priču koja nas s lakoćom uvodi u neki drugi svijet - Imagine. Dizajn Loredane Bahorić lako je obožavati.

Kampanja je ponovno rađena u suradnji s poznatom fotografkinjom Mare Milin; "Charlie odjeća ima taj jedan organski karakter, koji je ovaj put vrlo naglašen, a osoba u njoj itekako dolazi do izražaja. To nisam mogla zanemariti. Jedan filmski reflektor usmjeren u veliku disko-kuglu koja se okretala i jedva prisutno flash svjetlo uz dugu ekspoziciju učinili su čaroliju. Djevojka, model Sara Sorić ima jedan ozbiljan, ali vrlo fin izraz lica, koji jasno prodire kroz neoštrine, obrise koje ja od milja zovem "duhovi" i "meteorsku kišu", ili "zvijezde padalice", a koje su nastale zbog tragova koje ostavlja svjetlo odbijeno od disko-kugle.", izjavila je Milin.

Kampanja, ali i nova kolekcija, svakako će oduševiti ljubitelje Loredanina modna izričaja, a predivnu kampanju možete u potpunosti pogledati u našoj galeriji.

Nova kampanja Charlie designa poručuje: Imagine!
Charlie design SS 2014.