Nova Chanel torba koju obožavaju fashionistice diljem svijeta

| Fashion |

Preispitivanje redovite i klasične upotrebe odjeće, raznih stvari i modnih dodataka oduvijek bio potpis Karla Lagerfelda za Chanel. U sklopu kolekcija za proljeće/ljeto 2015 te međukolekcije i revija Paris-Salzburg 2014/15 Lagerfeld je još jednom odbacio konvencije i predstavio je Chanel Girl torbu. U kratkom periodu od njenog prikazivanja ova je praktična torbica zaludila poznate fashionistice i dame diljem svijeta. Obožava je Rihanna, manekenka Sasha Pivovarova ju je ponosno pronijela po Parizu, a nose je i kineska pjevačica Chris Lee, korejska glumica Ryeowon Jung, te brojne manekenke koje se od nje ne odvajaju: Soo Joo, Sam Rollinson, Molly Blair i Nadine Strittmatter.

Poznate manekenke sa Chanel Girl torbom

Chanel Girl torba svoju osnovnu liniju vuče iz legendarne Chanel jakne te se svojim linijama na nju u potpunosti i oslanja, tu su svima poznati rukavi, džepovi, ovratnik, gumbi i iscufani rubovi. Sve na ovoj izuzetnoj torbici napravljeno je s jednakom pažnjom i jednakom procedurom kao što je to slučaj s Chanel kultnom jaknom tako da je njeni detalji čine jedinstvenom i potvrđuju njen status kao istinskog luksuznog modnog dodatka.

Chanel Girl torba

Dolazi u raznim varijantama materijala - od glatke i prošivene janjeće kože, tweeda, filca do konjske dlake, boja - crna, kaki, sive i raznih kombinacija te u dvije veličine . Ono što je posebno kod ove torbe je njena multipraktičnost. "Kao i kod kultne Chanel jakne, ovu torbu možete zavezati u čvor i nositi kako god želite: na boku, oko vrata, na leđima, bilo gdje", objašnjava Karl Lagerfeld.

Chanel Girl torba

Chanel Girl tako daje slobodne ruke za potrebe i želje svakog pojedinca, nudi jednostavnost i slobodu kretanja. "Postoje neke stvari koje nikada neće izaći iz mode: traperice, bijela košulja i Chanel jakna" rekao je Karl Lagerfeld. S obzirom da je njen dizajn inspiriran ovim kultnim komadom, možda ista sudbina čeka i Chanel Girl torbu, ostaje nam vidjeti. U našoj galeriji pogledajte tko sve nosi ovu torbu kao i koje modele imamo.