Nova Alduk Bridal kolekcija odiše glamurom starog Hollywooda

| Fashion |

Nova Alduk Bridal kolekcija odiše glamurom starog Hollywooda

Nova kampanja poznatog modnog dizajnera Ivana Alduka predstavlja njegovu četvrtu Bridal kolekciju. Riječ je o kolekciji za sezonu proljeće/ljeto 2015. Fotografije je snimila modna fotografkinja Mare Milin, a ulogu ALDUK mladenke izvrsno je utjelovila Ivana Vukušić iz Talia modela. Inspirirana glamurom starog Hollywooda i filmom, nova kampanja za ALDUK BRIDAL liniju donosi sanjive, ali istovremeno vizualno jake fotografije koje na pravi način prenose estetiku ove linije koju dizajner Ivan Alduk s velikim zadovoljstvom stvara posljednje dvije godine.

"Mare Milin zaslužna je i za ove fotografije jer sam njoj povjerio snimanje bridal kampanja, upravo zato što smatram da svojim fotografskim izričajem savršeno nadopunjuje dizajn i kvalitetu koju želimo predstaviti našim klijenticama", objasnio je Ivan Alduk. Nova ALDUK BRIDAL kolekcija za proljeće/ljeto 2015. donosi moderne vjenčanice lišene kiča i suvišnih modnih detalja. ALDUK vjenčanice laskaju ženskom tijelu, udobne su, lagane te naglašavaju ono najbolje na tijelu, a skrivaju ono što se želi skriti. "Taj rezultat se postiže tako da svaku vjenčanicu šivamo po mjerama buduće mladenke te radimo i do nekoliko proba. Ovaj način rada svojstven je visokoj modi, a garantira zadovoljnu i lijepu mladenku što mene iznimno veseli jer je to znak da smo napravili odličan posao i prekrasnu vjenčanicu", kaže Ivan Alduk.

Nova Alduk Bridal kolekcija odiše glamurom starog Hollywooda
Alduk Bridal SS 2015.

Nova kolekcija obiluje mekanim čipkama koje su satima ručno dorađivane i vezene. Nježna silueta, pokrivena ramena, decentno otvoren dekolte ili leđa, karakteristike su novih ALDUK vjenčanica koje se već mogu isprobati i naručiti u ALDUK studiju, a sve informacije su dostupne i na web stranici www.alduk.hr.

Cijene ALDUK vjenčanica prilagođene su dizajnu, kvaliteti izrade i individualnom pristupu koji omogućava i promjenu detalja na odabranom modelu vjenčanice. Kreću se od 6.000 do 9.000 kuna, a vlastiti termin za probu vjenčanica buduće mladenke mogu dobiti putem Facebook stranice ALDUK

Fotografije potpisuje već spomenuta Mare Milin, a njen asistent na snimanju bio je Ino Zeljak. Za šminku je bila zadužena izvrsna Mihaela Dodić, a za frizuru Tanja Kuštović iz Keune Akademije.

Nova Alduk Bridal kolekcija odiše glamurom starog Hollywooda
Alduk Bridal SS 2015.