Nikad zabavnije Iva Jerković i Maja Šuput u novom ELFS lookbooku

| Fashion |

Nebo nakon proloma oblaka i prve zrake sunca nakon istog, zalasci i izlasci sunca prošarani izrazito procvjetalim motivima nit su vodilja ove prezentacije i sve nekako kao da zove na pravi ljetni tulum - zabava mirise negdje u zraku. 

ELFS ovim putem javnosti predstavlja svoj SUMMERBOOK s ključnim komadima za ovu sezonu. Glavna zvijezda te kampanje je ovosezonsko zaštitno lice branda pjevačica Maja Šuput koja je savršeno prezentirala vesele  komade koji se već nalaze na ELFS-ovim policama, a društvo joj skoro pa ravnopravno prave redom najatraktivnije Hrvatice i Hrvati iz svijeta modelinga (Iva Jerković, Kim Kosanović, Petar Puškarić, Merry Benčić, Malina Grahek,Iris Rajčić, Anamarija Cajner.)

ELFS
ELFS

ELFS-ovu proljetnu kolekciju karakteriziraju cool retro komadi s bogatim autorskim printevima ovog branda, vesele boje i optimizam koji ova odjeća jednostavno širi. 

SUMMERBOOK by ELFS donosi more uzbudljivih lookova za sve prigode. Kao ključni komadi ističu se  romantične bluze i suknje,  ženstvene haljine, kišobrani u retro stilu, velike torbe, brojni detalji u obliku dijamanta i srca  te duge elegantne toalete za posebne prigode. 

Puls neodoljivosti donose komadi u pastelnim bojama, poput uber cool sweatera, a kao nezaobilazan trend ove sezone ističu se ovosezonski must have cvjetni uzorak, plišane trenirke i pamučne majice čija je glavna osobina udobnost. Odjeća s potpisom najpraćenijeg modnog dvojca naše regije  je mladenačka i urbana ali i primjerena za kombiniranje osobama koje njeguju i drugačije stilove.