Nesvakidašnji performans nove kolekcije Ivane Popović

| Fashion |

Performans Ivane Popović

Jedna od najpoznatijih hrvatskih performerica, dizajnera, umjetnica Ivana Popović predstavila je u galeriji Greta u Ilici u Zagrebu svoje novo-stare kolekcije na jedan sasvim nesvakidašnji način, performansom: modno-scensko-prodajnog spektakla "Ja sam žrtva mode" pod radnim nazivom "5 MINUTA SLAVE".

Uz prezentaciju prošle kolekcije "stanična membrana" gostima je bila predstavljena i nova kolekcija ljeto/zima 2017. "osna simetrija". Predivni gosti koji su spontano dolaziti na ovaj događaj u galeriju Greta, uživali su uz zvukove harfe Ivana Bilisko i gledali kako performeri, akademski slikar Ante Prša i akademska kiparica Ivana Popović peglaju kolekciju i oslikavaju bijele košulje gostiju.
Ivana Popović privukla je mnogobrojne poklonike svoga rada i prostor je bio premalen za sve one koji su željeli podržati ovu poznatu umjetnicu, a Ivana je bila jako dobro raspoložena, ali i tajanstvena te nam nije htjela otkriti što sve sprema za slijedeći Dreft Fashion Week Zagreb na kojem će se predstavit u svibnju. Po njezinom zadovoljnom smiješku, samo možemo zaključiti da nas očekuje opet veliki show. 

Kako je izgledao "5 minuta slave" i tko je sve bio pogledajte u našoj bogatoj galeriji.

Performans Ivane Popović
Performans Ivane Popović