Nakit mlade Šibenčanke nose najstylish Hrvatice

| Fashion |

 

Instagram/ @ivana_nakit_sibenik_official

Ivana Slavic Vunić, poznatija kao ivana_nakit_sibenik_official na Instagramu je jedna od omiljenih osoba stylish dama. Razlog za to leži u njezinoj izradi unikatnog nakita.

Ivana troši nekoliko sati pa sve do nekoliko dana za modele ogrlica, naušnica i narukvica koje svakodnevno pronalaze put do ogromnog broja zadovoljnih korisnica. - Moj nakit je otputovao i putuje po cijelom svijetu. Slala sam ga do sada u SAD, Francusku, Italiju, Sloveniju, Španjolsku, Nigeriju, Mađarsku, Belgiju, Rusiju i drugdje. – kaže Ivana.

Svom poslu predana je maksimalno, a svaki komad njezinog nakita priča svoju priču. Puno ljubavi je, kaže, uloženo u modne dodatke koji privlače sve veći broj žena, i upravo je to garancija uspjeha.

Kako nam je otkrila Ivana, najviše se traže neutralne boje koje se mogu uz sve kombinirati jer se to može nositi kroz cijelu godinu, a ljeti je pravi boom šarenila, vesele boje su ljeti pravi hit.

Instagram/ @ivana_nakit_sibenik_official

“ Da sam znala kako će me ovaj posao ovoliko ispunjavati, počela bi se njime baviti i ranije”- s osmijehom kaže Ivana. Za kraj je dodala kako je u poslu najvažnije ostati pošten i skroman jer to su vrline koje ljudi cijene.