Nakit koji obožavaju Severina i Chiara Ferragni

| Fashion |

Severina za Li-Da Jewellery

Priča s Li-Da Jewellery počinje 2008. godine u Berlinu kad je dizajnerica Lidija Svraka odlučila pokrenuti svoj vlastiti brand, što je zapravo bio logičan slijed događaja nakon završenog Fakulteta Umjetnosti. Radilo se o malim serijama, međutim nakit je ubrzo bio primjećen i brand se jednostavno širio te je nastala  jedinstvena komunikacija na relaciji Nakit-Žene.

Li-Da Jewellery
Li-Da Jewellery

Utjecaje i inspiraciju za nove kolekcije dizajnerica pronalazi u raznim životnim situacijama, promatranju okoline i naravno u samim ženama. Lidija je fascinirana online prodajom, društvenim mrežama te takvim načinom interakcije pa je zbog toga nakit dostupan na popularnom Etsyu, u američkoj online trgovini Sadesays te putem Facebook stranice, a potajno se nada i otvorenju prodajnog mjesta u Zagrebu s obzirom da puno upita dolazi upravo iz Hrvatske.

Moderne žene obožavaju Li-Da nakit, a kako ima sve više žena kojima je imperativ unikatnost i ručna izrada upravo se Lidiji obraćaju u potrazi za istim. 

Njen nakit najpopularniji je među blogericama, tako da ga rado nosi popularna blogerica Chiara Ferragni koja stoji iza The Blonde Salad by Chiara Ferragni, zatim Chea Marie koja stoji iza Cheyenne Meets Chanel te mnoge druge. Severina, koju u zadnje vrijeme stalno viđamo u izvrsnim modnim kombinacijama upotpunjuje ih ovim nakitom dajući posebnost Li-Da Jewelleryu kao njihovo zaštitno lice.

Chiara Ferragni nosi Li-Da Jewellery
Chiara Ferragni nosi Li-Da Jewellery