Najvrući hollywoodski trend!

| Fashion |

Sarah Michelle Gellar

Dvije svjetske zvijezde u istom džemperu su slučajnost, tri su već trend, a četiri su trend koji će slijediti fashionistice diljem svijeta. No kako bi nazvali čak 14 hollywoodskih zvijezdi u istom džemperu, fenomenom? Novi fenomen na modnom nebu je Wildfoxov „Seeing Stars“ džemper od oko 1.800 kuna.

Halle Berry, Alessandra Ambrosio, Emma Watson, Christina Aguilera, Tamara Ecclestone, Jessica Simpson, Ashley Tisdale, Miley Cyrus, Sarah Michelle Gellar, Ashlee Simpson, Khloe Kardashian, Ellie Goulding, Mindy Kaling i Emma Roberts su one koje su do sada ulovljene da ga nose, no ne sumnjamo da ćemo ga vidjeti i na mnogim drugim svjetskim trendsettericama.

Lagani, tanki džemper s dugim rukavima i zvjezdicama dolazi u mnogo boja. Tako smo ga imali prilike najviše vidjeti u crvenoj, crnoj, maslinastoj, bijeloj i ljubičastoj, a možete ga nabaviti i u plavoj, rozoj i narančastoj. Dio je Wildfoxove kolekcije za proljeće/ljeto koja je bila posvećena svi pravim ljubiteljima američkog znakovlja. Wildfox već nekoliko godina ima sljedbenice u redovima poznatih modnih ikona koje jednostavno obožavaju njihove majice s natpisima, topiće i nakit no ni jedan komad do sada nije stekao takvu instant slavu kao ovaj džemper. Možete ga kupiti ovdje.