Najveličanstvenija revija svih vremena: Dolce Gabbana Alta Moda

| Fashion |

Sa završetkom tjedna visoke mode u Parizu dočekali smo i onaj ne službeni, ne pariški show, talijanskog dvojca Dolce Gabbana koji su svoju liniju visoke mode lansirali prije nekoliko sezona i od tad nas svojim kolekcijama i revijama ostavljaju bez daha. Ekskluzivna linija predstavljena je ultra luksuznom, pomalo tajnom revijom koja je ovaj put održana na talijanskom otoku Capriju. Nakon čak 78 ručno rađenih izlaza u kojima su prevladavale haljine od kojih svaka košta oko 230 000 kuna, sve što su prisutni mogli prokomentirati je da nikada nisu vidjeli nešto toliko lijepo. 

Dolce & Gabbana Alta Moda Capri 2014

Ekskluzivnoj reviji prisustvovao je sam modni vrh na čelu s čeličnom urednicom američkog Voguea Annom Wintour. A sama revija je bila sve samo ne obična - jednako spektakularno haljinama bilo je i mjesto i set gdje je održana revija. Stijena, plato na plaži, drvene stepenice, puno limuna, cvijeće, plavo bijele mornarske ležaljke, drvene stolice, mornari i modeli od kojih je dio uplovio brodom samo su dio seta koji je prema nekima učinio da ova revija postane naj glamurozniji modni događaj ikada. 

Dolce & Gabbana Alta Moda Capri 2014

Kolekcija se sastoji većinom od veličanstvenih haljina napravljenih od vintage tkanina iz pedesetih i šezdesetih godina - zelenog brokata, roza i tirkizne čipke i cvjetnog uzorka. 

Dolce & Gabbana Alta Moda Capri 2014

Dečki su o kolekciji izjavili: “Sve se bazira na ovom mjestu, Capriju i našoj verziji ultimativne maštarije o njemu. Jer na Capriju - žene ne žive sezone”. Osim toga posjetiteljima je bila podjeljena mala knjižica s fotografijama Caprija i legendarnim ženama koje su se kroz godine u njega zaljubile i rado mu se vraćale poput Jacqueline Kennedy Onassis, Marie Callas, Rite Hayworth, Elizabeth Taylor i Ingrid Bergman.

Dolce & Gabbana Alta Moda Capri 2014
Dolce & Gabbana Alta Moda Capri 2014

Važno je spomenuti da je ovu glamuroznu reviju nosila i naša manekenka s otoka Hvara, sve uspješnija, predivna Ana Korina Buljević. Nakon revije, gostima su glazbu uživo servirana tradicionalne lokalne delicije poput Spaghetta alla vongole, a sve je završilo spektakularnim vatrometom.

Ana Buljević na reviji Dolce & Gabbana Alta Moda Capri 2014Dolce & Gabbana Alta Moda Capri 2014

S obzirom na tajnost revije, službenih fotografija ima jako malo pa vam donosimo Instagram fotografije posjetitelja. Uživajte...

Dolce & Gabbana Alta Moda Capri 2014