Najpopularniji modni komadi u 2013. godini

| Fashion |

Najpopularniji modni trendovi i komadi u 2013. godini

Svake sezone nekoliko komada najpoznatijih, ali i onih manje poznatih svjetskih dizajnera postanu pravi modni mega hit i it komad sezone za koji se stvore nevjerojatne liste čekanja i čije primjerke ne možete naći ni u jednoj robnoj kući na svijetu kao ni na najpoznatijim svjetskim stranicama za online kupnju. Zadnje dvije godine na toj su se listi našle Isabel Marant tenisice - prvo visoke, zatim niže kao Stella Mc Cartney haljina, ali i Chloe Susanne čizmice. To su komadi koje mora imati svaka prava fashionistica, bloger, street style predstavnik, modni urednik na svojim stranicama kao i mnoge poznate osobe. Naravno, ova godina koja će uskoro ostati iza nas, nije iznimka - i u njoj smo se nagledali popularnih komada koji su izvirali od svuda i koji su se pojavljivali na svima te iskakali sa svake naslovnice i iz svakog editorijala. Stoga, donosimo vam listu najpoželjnijih modnih predmeta u 2013. godini za koje su postojale i liste čekanja od tisuća i tisuća ljudi.

Carven rozi kaputić zasjao je na mnogim street style fotkama i zvijezdama

Carven rozi kaput
Carven rozi kaput

Kenzo majica dugih rukava - majica koju Net-a-Porter gotovo nikada nije mogao zadržati na skladištu jer se prodavala u svim varijantama kao luda, a započela je i novu modnu revoluciju s majicama dugih rukava.

Kenzo majica s tigrom
Kenzo majica s tigrom

Balenciaga otvorene čizme - ne postoji modni blogger na planeti koji si nije priuštio ove hipsterske cipele sezone.

Balenciaga otvorene čizme
Balenciaga otvorene čizme

Givenchy Bambi majica zasjela je i na Tatjani Dragović, ali i fashionistici Karli Kaić ove sezone. Obožavali su je svjetski poznate osobe diljem svijeta, a od samog Richarda Tiscija dobila ju je i mala North West.

Givenchy Bambi majica
Givenchy Bambi majica

Majice Homies Brian Lichtenberga odaju počast poznatim modnim kućama poputHermésa, Balmaina i Guccija i puno su jeftinije nego originali, a šaljivi su i popularni među poznatim osobama što objašnjava i njihovu popularnost među širim pukom, pogotovo u blogosferi.

Homies majica
Homies majica

Valentino rockstud cipele - malo rock and rolla, ali i elegancije na nogama, iako skupo, bilo je najpopularnije u ovoj godini. Ove cipele bilo je gotovo nemoguće kupiti u dućanu ove godine, a nosile su ih sve modne ikone i influenceri.

Valentino rockstud cipele
Valentino rockstud cipele

The Mansur Gavriel bucket torba - torba za koju se stvorila ogromna waiting lista izgleda savršeno, a košta samo 495$ što objašnjava njenu popularnost i činjenicu da ju je gotovo nemoguće nabaviti. Čini nam se kako je je domaće fashionistice nisu otkrile jer je nismo vidjeli na njima ove sezone.

The Mansur Gavriel bucket torba
The Mansur Gavriel bucket torba

Klasične Birkenstock šlape - iako super komforne i udobne, i dalje užasno ružne cipele bile su apsolutno vodeći modnih hit u obući ove sezone, srećom, na stranoj modnoj sceni, dok u Hrvatskoj nisu zaživjele u tolikoj mjeri. Nosili su ih svi - vodeći stilisti i najjači modni urednici i time ih učvrstili kao must modni trend u godini.

Birkenstock šlape
Birkenstock šlape

Isabel Marant za H&M sako - glavni komad ove popularne kolekcije i suradnje. Na eBayu je dosegao cijenu triput veću nego originalnu što najbolje pokazuje njegovu modnu popularnost.

Isabel Marant za H&M sako
Isabel Marant za H&M sako

Zara suknja - iako pomalo klasična, viđali smo je na mnogim fashionisticama na sva četiri najvažnija svjetska tjedna mode. Ipak, činjenica je da je cijena ispod 300 kn ovu suknju lansirala u modnu orbitu i među najpopularnije komade sezone.

Zara suknja
Zara suknja

Saint Laurent zvjezdani cardigan - vesta koju su obožavale poznate osobe diljem svijeta, ali i koja je zasjala na brojnim naslovnicama. Iako ne jeftin (7.200 kn), ovaj carding bio je rasprodan čim bi došao na police. 

Saint Laurent vestica
Saint Laurent vestica