Najbolji outfiti s dodjele nagrada MTv VMA

| Fashion |

Najbolji outfiti s dodjele nagrada MTv VMA

Jedan od najneočekivanijih crvenih tepiha svakako je onaj MTv-jevih VMA nagrada koje su se održale jučer u ranim jutarnjim satima u Kaliforniji. Kao i svake godine, bilo je mnoštvo modnih pogrešaka, ali i vrlo trendi outfita.

Jedne od većih propusta napravili su Amber Rose u haljini od kristala, Jeremy Scott u žutom odijelu, Chloe Grace Moretz u Louis Vuittonu koji joj zaista nije pristajao, a sličan problem imala je i Rita Ora u Donni Karan Atelier.

Međutim, Miley Cyrus je napokon izgledala zaista pohvalno, kao i većina modela koji su odlučili posjetiti dodjelu, dok je jedan od najboljih outfita svakako onaj Jennifer Lopez - vrlo seksi. Sličan modni odabir imale su Joan Smalls i Kim Kardashian u Balmain resortu koji se razlikovao samo u bojama i izrezu na prsima. Moramo li birati, ipak je pobijedila Joan.

Za kraj smo ostavili genijalan Tom Fordov kostim kojega je Beyonce nosila na svom vrhunskom nastupu u trajanju od 16-ak minuta. Iako je oduševila na stageu, ne možemo isto reći za njene outfite za dodjelu i after party.

Pogledajte u galeriji koji outfiti su bili najbolji na ovogodišnjoj dodjeli.

Najbolji outfiti s dodjele nagrada MTv VMA
Beyonce u Tom Fordu