Najbolje odjeveni poznati Hrvati u 2013. godini

| Fashion |

najbolje odjeveni muškarci u 2013. godini

Nakon naše liste najbolje odjevenih poznatih dama u godini koja je polagano iza nas, došao je red i na muškarce. Iako ne možemo reći kako su domaće muške poznate osobe pretjerano kreativne u odijevanju, nekolicina njih se oduvijek ističe. To naravno, ne znači kako se na našoj listi nisu našli i neki klasičnije odjeveni muškarci. Lista je napravljena po abecedi i na temelju pojavljivanja na društvenim događanjima u 2013. godini. Kakvo je stanje bilo na našoj prošlo godišnjoj listi, pogledajte ovdje.

Ante Vrban

Ante Vrban, najbolje odjeveni muškarci u 2013. godini
Ante Vrban

Ante Vrban, naš uspješni arhitekt trenutno živi i radi u Rusiji, ali kada god ima priliku dolazi u Zagreb, a tada nas često na društvenim događanjima počasti svojim odličnim odjevnim kombinacijama. S obzirom da njegov posao zahtjeva neki business dress code, Ante se istog stila drži i u privatnim pojavljivanjima. Boje u kojima ga uglavnom možemo vidjeti su bijela i crna, iste boje koje većinom čine boje u prostorima s njegovim potpisom.

Janko Popović Volarić 

Janko Popović Volarić, najbolje odjeveni muškarci u 2013. godini
Janko Popović Volarić

Janka smo u godini iza nas viđali na društvenim događanjima češće nego prije, a bio je i jedan od kandidata u Plesu sa zvijezdama. Janko njeguje klasičan muževan stil odijevanja s određenim modernim pomakom koji ga čini zanimljivim. Voli nositi prsluke, džempere i balonere i ima smisla za kombiniranje višeslojne odjeće. Bravo za Janka!

Jure Radnić

Jure Radnić, najbolje odjeveni muškarci u 2013. godini
Jure Radnić

Jure je novi mladi talentirani hvarski glumac koji je završio Akademiju dramskih umjetnosti i ove je godine glumio između ostalog u Michelangelu Tomaža Pandura te u filmu 7sex7 Irene Škoričić. Jure uglavnom nosi odjeću s potpisom njegovog hvarskog prijatelja, modnog dizajnera Tonia Rica. Njegov stil je pomalo boemski i možemo reći da Jure odlično kombinira modernu i klasičnu odjeću na zanimljiv način.

Luka Nižetić

Luka Nižetić, najbolje odjeveni muškarci u 2013. godini
Luka Nižetić

Luka je dugi niz godina u samom vrhu najbolje odjevenih domaćih poznatih muškaraca. Njegovo odijevanje, kao i odijevanje njegove sestre Petre, definitivno izlazi iz okvira klasičnog i ulazi u ono hrabrog što nas uvijek veseli. U ovoj je godini nosio čak i turban pa se može pohvaliti da je i jedini poznati muškarac koji je prigrlio Sulejmanov stil. Luka je uvijek zanimljiv i drugačiji te nas raduje vidjeti čime će nas još iznenaditi. 

Miran Kurspahić

Miran Kurspahić,najbolje odjeveni muškarci u 2013. godini
Miran Kurspahić

Iako je u ovoj godini postao tata, srećom po nas, nije pretjerano izbjegavao društvena događanja. Istinski predstavnik domaćeg dandya uvijek pazi što će odjenuti i uvijek izgleda zanimljivo, zabavno i odlično. Jednostavno volimo Miranov smisao za modu!

Mislav Čavajda

Mislav Čavajda, najbolje odjeveni muškarci u 2013. godini
Mislav Čavajda

Pobjednik ovogodišnjeg Plesa sa zvijezdama osim što je u ovoj godini pokazao da je odličan plesač, potvrdio je kako ima i stila. Mislavov stil na prvi se pogled sastoji od jednostavnih i klasičnih komada, ali pri boljem pogledu otkrivaju se detalji koji njegov stil čine posebnim poput šarenih cipela, prsluka neravnih linija i ostalih zanimljivih detalja koje Mislav kombinira poput pravog modnog stručnjaka.

Petar Cvirn

Petar Cvirn, najbolje odjeveni muškarci u 2013. godini
Petar Cvirn

Iako Petra nismo viđali tako često u ovoj godini, ovaj mladi glumac u svakom je javnom pojavljivanju pokazao kako prilikom izlaska iz kuće itekako razmišlja o tome što će odjenuti. Petar je jedan od rijetkih muškaraca kojeg smo ove godine vidjeli da nosi tregere i zbog toga od nas ima veliki plus.

Romano Nikolić

Romano Nikolić, najbolje odjeveni muškarci u 2013. godini
Romano Nikolić

Mladi i talentirani glumac ove je godine također glumio u Pandurovom Michelangelu gdje se nije libio skinuti. No nije na ovu listu dospio skidanjem već promišljenim odjevnim kombinacijama u kojima se pojavljivao na premijerama i ostalim događanjima. 

Toni Rico

Toni Rico, najbolje odjeveni muškarci u 2013. godini
Toni Rico

Toni Rico pravi je promotor svoje odjeće i svoje marke Rico jer uvijek izgleda odlično. Toni šije odjeću za moderne muškarce i kada bi se više naših poznatih odijevalo kod Tonia nama bi bilo puno teže sastaviti ovu listu. 

Tomo Ricov 

Tomo Ricov, najbolje odjeveni muškarci u 2013. godini
Tomo Ricov

S ulogama direktora Weekend Media i Terraneo festivala, Pepermint agencije i kluba te DJ-a, Tomo Ricov nikada ne miruje. Najklasičnije odjeven muškarac s naše liste nije pomodan predstavnik showbusinessa već jednostavno uvijek dobro odjeven poslovan čovjek. S obzirom da njegov posao ne zahtjeva strogi dresscode, Tomino odijevanje je uvijek ležerno, ali šarmantno.