Muška moda: Kako se sofisticirano oblačiti tijekom ljeta?

| Fashion |

Muška moda: Kako se sofisticirano oblačiti tijekom ljeta?

Ljeto asocira na tropske krajeve, more i cvijeće, no kako spojiti urbanu džunglu i preppy stil? Iako zvuči nestvarno ili teško spojivo, u stvari je itekako moguće, upravo takvu odjeću možete nabaviti u nešto skupljim dućanima diljem Hrvatske, ali i pomno birajući high street brendove i komade odjeće skrojene po mjeri.

Osjećaj slobode i bezbrižnosti koji bude topli dani duboko su usađeni u Joop!, Strellson, Paul Smith, Canali i Church's kolekcije za ljeto, koje se primjerice mogu kupiti u Heraldiju u Zagrebu. Klasične cipele gotovo su u potpunosti zamijenili pomalo skaterski modeli tenisica ukrašeni šminkerskim cvjetnim i paisley uzorkom, što daje dozu zavodljive elegancije u svim prigodama. Bucket modeli ruksaka, dovoljno veliki za sve gadgete, nadovezuju se na urbani ljetni stil modernog muškarca svojim prepoznatljivim grafičkim motivima i neobičnim krojevima. Nezaobilazni t-shirt sa statement natpisima, isprani denim, cvjetni i camouflage printevi na cargo i kratkim hlačama, savršeno su upotpunjeni preppy polo majicama i klasično krojenim prslucima.

U ovoj kombinaciji najbitnije je odraditi je s mjerom, jer svaki previše odvažan pokušaj može završiti više street style nego li sofisticiran - poigravajte se, i pronaći ćete idealan miks.

Paul Smith 2500 kn
Kako uspješno kombinirati preppy i urbani stil?