Monika Sablić zaštitno je lice vlastite modne marke

| Fashion |

Monika Sabli�, Romance

Splitska dizajnerica Monika Sablić povodom predstavljanja svoje kolekcije snimila je kampanju za nadolazeću jesen/zimu. Glavnu ulogu kampanje ima sama dizajnerica jer bolje može dočarati poantu njene modne marke od nje same.

Haljina je bila i ostala Monikina vječna inspiracija, a u ovoj modnoj priči ona je dobila novu dimenziju. Pročišćene i mirnije linije naglašenijeg volumena novi su individualistički potpis koji dizajnerica predlaže za jesen i zimu. Čistoća dizajna prisutna je od kroja, do odabira boja i izbora materijala. Upotrebom čipke, svile i organdija naglašena je ženstvenost, a seksipil suptilno prikriven. Monikina žena ove sezone izrazito je romantična i predstavnica novog modernog i mirnijeg stila. Pretežito svjetlije kreacije stvorene su za isticanje ženstvenosti na romantičan i pomalo umirujući način, dok haljine od čipke i baby doll kroja izmamit će uzdahe i svojom jednostavnošću uklopiti se u sve modne stilove.

Monika Sabli�, Romance
Monika Sablić, Romance

Nije tajne da sve žene vole romantike i da sanjare o vječnoj ljubavi koja će ih činiti sretnim do kraja života i upravo takve djevojke svoju romantičnu stranu vole iskazati i načinom svog odijevanja pa stoga ne čudi da će se sve romantične duše upravo na prvi pogled zaljubiti u Monikine haljine.

Upravo u ovoj kampanji sama dizajnerica zaigrala je glavu ulogu modela i na poseban način svoj dizajn približila svim ljubiteljima mode. Kao kulisa ove kampanje poslužio je prekrasan pomalo nostalgičan ambijent splitske „Vila Dalmacije“.

Kampanja pod nazivom Romance najbolje nam pokazuje kako Monika planira donijeti jedan novi i jedinstven pogled na modu rezerviranu za hladnije dane, a koji će uskoro prikazati na pisti Cro A Portera.