Modni studio Boudoir predstavlja Cruise kolekciju Fiskultura Gothlite

| Fashion |

Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević, dizajnerice modnog studija Boudoir, predstavljaju svoju Cruise kolekciju pod nazivom Fiskultura Gothlite.

Kolekcija je svježa i prava ljetna, obiluje maštovitim printevima, a karakterizira je sinergija boja, materijala i modela. Sadrži T-shirt majice, već slavne Boudoir peplumice, ovaj put u ljetnoj varijanti, lagane majice dugih rukava, razigrane suknje punog kruga, lagane ljetne jakne i topove bez rukava sa genijalnim printevima koji se mogu kombinirati zajedno ili uklopiti u basic garderobu, ovi komadi osvojit će sve koji u ovog ljeta žele osvježiti svoj izgled sa jednim ili više komada iz ove kolekcije.

Riječ je o kolekciji koja i dalje nosi snažan Boudoirov pečat, ovaj put inspiraciju pronalazi u trendovskoj subkulturi Pastel Gotha, spaja romantičnost i morbidnost u jednu dekorativnu sublimaciju zanimljivih printeva na nosive i dobro iskrojene modele.

Kampanju je snimio i osmislio fotografski genijalac Mladen Šarić, krasan make up djelo je Saše Jokovića, a frizure je kreirala Milena Maršić iz salona Glamour. Model je Larisa iz Colors Model Menagement. Kolekcija se može kupiti u Boudoiru, Zagreb, Radićeva 22 ili naručiti putem web shopa na adresi www.boudoirzagreb.com.