Modne katastrofe - dio drugi

| Fashion |

MODNE KATASTROFE (DIO DRUGI)

Nabrajajući modne zločine iz zadnje kolumne, naivno sam se ponadala kako neće biti potrebe za pisanjem nastavka, međutim vidim da je ovo toplo ljetno vrijeme izvuklo apsolutno najgore iz zagrebačkog modnog pakla...  Zato si uzimam za pravo da još jednu kolumnicu posvetim odijevnim kombinacijama koje ne zaslužuju ugledati svijetlo dana niti u trećerazrednom japanskom porniću, a kažu da tamo zaista svašta prolazi…

1. TENISICE NA ŠTIKLU

Postoji posebno mjesto u modnom paklu za osobe koje vidjevši ovo, kažu: „Ideš, kako odlično! MORAM ovo imati“. Herpes je bolja opcija od ove.

Tenisice na petu
Tenisice na petu

2. BIJELE ČIZME

Vrhunski odvratna obuća, najčešće viđena na “egzotičnim plesačicama“ po krčmama u Velikoj Pisanici ili profesionalnim tetama u Gajevoj. Apeliram na vas djevojke, da u slučaju da niste navedene profesije, ne oblačite njihovu uniformu! Nikada!

Bijele čizme
Bijele čizme

3. MAJICE BEZ RUKAVA

Kategorija za mušku populaciju. Znači, dečki dragi,  ovo je loše na toliko razina da ja uopće ne znam odakle bi krenula... Ne možeš mi izaći u javnost u majici bez rukava, osim ako taman nisi krenuo okopavati kupus.

Muška majica bez rukava
Muška majica bez rukava

4. MREŽASTE ČARAPE

Kod mrežastih čarapa ide pravilo što manje to bolje. Znači ako su tvoje čarape neutralne, bež boje, malenih kvadratića i lijepo iskombinirane s ostatkom outfita – ajde, može proći. U slučaju da si se odlučila izaći iz kuće s kričavo rozim mrežastim čarapama, kvadratića veličine kupaonske pločice, senzualno urezanima u tvoje butine opet se vraćam na opasku – ne kradi profesionalnim tetama posao!

Mrežaste čarape
Mrežaste čarape

5. MUŠKE BIJELE GAĆE

Shvaćam da postoji dobar dio frajera koji nosi bijele gaće i shvaćam da se to neće promijeniti, ali koristim ovu priliku da vam objasnim da ne postoji niti jedna žena na ovom planetu kojoj to nije dozlaboga odbojno, osim recimo vaše bake.

Bijele muške gaće
Bijele muške gaće

6. LJETNE ČIZME

Bi li nosile zimske japanke? E pa nemojte ni ljetne čizme!

Ljetne čizme
Ljetne čizme

7. TRAKICE ZA KOSU

Žene ovo ide vas i vaše inspiracije u frizuri preuzete od Roberta Kovača... Dakle, zašto zagrebačke djevojke žele nabiti na pola čela trakice na kosu koje im podignu kosu koja onda leluja na laganih 5 – 7 centimetara od tjemena ? Čemu? Idete na nogač?

Traka za kosu
Traka za kosu

Naravno da ovime lista nije ni približno završena, ali ostatak je više manje probavljiv, ovisno koliko ukusa (vida) imate ili nemate...