Modni trendovi lišeni svake poveznice sa zdravim razumom

| Fashion |

Nevidljivi grudnjak za cice
Grudnjak s prozirnim naramenicama

Nakon dugogodišnjeg sustavnog silovanja mojih očiju u javnosti s određenim odjevnim izborima našeg današnjeg društva, odlučila sam da bi bilo vrijeme da vam donekle otvorim oči i objasnim vam kako vas vaši najbliži bezočno lažu kad vam govore da u sljedećim komadima izgledate dobro. Ovim putem bih apelirala na širi puk da upozore svoje poznanike koje prepoznate u sljedećim redcima i spriječite masovno krvarenje očiju na cestama našeg prekrasnog grada. Ne, to nisu modni trendovi, to je horor.

1. CROXICE

Pod prvo i osnovno, croxice. Stvar je jednostavna, u slučaju da ne plijevite njive na dnevnoj bazi pa se u croxicama prešetavate od polja do polja, croxice nisu pravi odabir. Zapravo croxice su jedino pravi odabir za dječicu koja još uvijek gola trčkaraju po plaži i piške po sebi, obzirom da je u toj dobi apsolutno sve prihvatljivo staviti na sebe. Zaista nije bitno koliko su udobne, ako imate imalo doze stila, u croxicama nećete izlaziti u javnost.

2. MUŠKI DEKOLTEI

Znači…ne. Evo vrlo jednostavno - ne. Samo odustani. Je l' imaš sise? Nemaš. Dakle ta majica nije za tebe. Jesi cura? Nisi. Dakle sigurno nije to za tebe. Papao si jako puno proteina i vježbao cijelu zimu da bi impresionirao sve oko sebe na Zrću u 8.mjesecu – super. Bravo za tebe. Kupi takozvanu “kamatarku” kao svi ostali tvoji frendovi koji se hoće pokazati i bok. Dekolte ostavi nama. Nije lijepo kad više pažnje privlači tvoj dekolte nego njen. A i zapita se čovjek za tvoju muškost…

3. PROZIRNE NARAMENICE

Dakle definitivno izum koji nema veze s mozgom. Svi vidimo da imaš naramenice jer su ti se toliko usjekle u kožu da izgledaš kao kulenova seka i mogu biti još tisuću puta prozirnije SVI ZNAMO DA SU TAMO! Dakle ili lijepo skini grudnjak kao sav normalan svijet, ili ubuduće kupi haljine koje toleriraju naramenice od grudnjaka. Vrlo jednostavno. Ne budi seljanka, seljanko.

4. MUŠKE KOŠULJE S KAPULJAČOM

Rađe obuci croxice ti sirovino.

5. BIJELE TAJICE

Van školske predstave za kraj 4. razreda, uniforme za GO GO plesačicu i/ili porno zvijezdu, bijele tajice se ne toleriraju. Pogotovo ne u varijanti gdje sve djevojke punijeg stasa prve pokupuju sve bijele tajce na tržištu kao što je očito slučaj kod nas… Gdje se to uopće kupuje???

6. KOŽNE SANDALE

Muški nožni prsti su ružni sami po sebi, ali dečki… dajte nam barem prvo priliku da vas zavolimo kao osobe pa da onda nekako malo po malo naučimo prihvaćati vaše nožne prste a ne BAM kao dobar dan evo tebe i tvojih stopala u KOŽNIM SANDALAMA. Pa tko je to ikad osim Pabla Escobara uspio isfurat? Pogotovo van Kolumbije! A I tamo je to isfurao SAMO I ISKLJUČIVO jer ga nisu smjeli ubiti. Ja te u hrvatskoj smijem umlatit novinama ako to obučeš.

7. NAJLONKE OD 2 DENA

Često korištene od iste grupacije ranije već spomenutih djevojaka operiranih od ikakvog modnog ukusa s prozirnim naramenicama ili bijelim tajicama. Najlonke koje su toliko frapantno ružne, da lako moguće nećete ni primjetiti prozirne naramenice na njoj. Obično su i takve najlonke prozirne, bolno rastegnute preko nogu dotične, sa ultra sjajom da reflektiraju svjetlost bolje od ogledala, i uvijek su 17 veličina premale pa se znaju spustiti do koljena i stvarati onaj ružni izgled kao da se sirotica prije izlaska igrala Aladdina u najlonkama. Tragično.

8. BUCE

Ova kolumna nije ni izbačena, a ja već osjećam pišući ovaj tekst, bijes 90 posto ženske populacije ( i zahvalost 100 posto muške ) nakon ovog ulomka. I zato sam ga namjerno ostavila za kraj da pročitate cijelu kolumnu! Naime, da razčlanimo neke pojedinosti. Prva stvar,  izgovara se AGGICE ne AKSICE, ako ćemo već o terminologiji. Druga stvar, ja znam da su one udobne i tople. I ok, postoje određeni tipovi stila i modnih izričaja gdje one svakako pristaju. Ali budimo realni ne posjeduju sve cure taj tip stila, pa se dešava da ih 97 posto baulja okolo u nakošenim ( svi znate o čemu pričam ) bucama i izgledaju kao da će im se noge svaki čas urušiti jedna o drugu. Treća stvar, ako ikad nazujete na sebe buce sa šljokicama – stvarno mi je jako žao za vas nema nade, garantirano ljeti nosite i croxice.