Modna kuća Dior pomela Oscare

| Fashion |

Jennifer Lawrence

Nakon što smo probdjeli noć uz dodjelu nagrada Oscar i jutros sve to žustro iskomentirali, danas smo vam odlučili pokazati glumice koje su se po nama najbolje odjenule za najbitniji crveni tepih na kugli zemaljskoj. Jennifer Lawrence koja je odnijela nagradu Oscar za najbolju žensku glumicu oduševila nas je Dior haute couture raskošnom haljinom u kojoj je izgledala anđeoski. Podignuta kosa, jednostavan nakit i prirodan make-up ono su što ovoj glumici najbolje pristaje.

Charlize Theron
Charlize Theron

Charlize Theron jedna je od onih žena koje izgledaju predivno bez obzira na to što odjenule i kakvu frizuru imale, a upravo ova dječački kratka frizura naglasila je njenu bezvremensku ljepotu. Predivna haljina modne kuće Dior Charlize je pristajala savršeno, a raskošne narukvice odlično su se uklopile u čisti look graciozne glumice.

Jennifer Garner
Jennifer Garner

S druge strane, Jennifer Garner jedna je od onih glumica koje uvijek izgledaju korektno, ali nikad pretjerano zanimljivo, a moramo reći da nas je ugodno iznenadila odabirom Gucci Premiere haljine predivne boje. Jessica Chastain izgledala je božanski u Armani Prive haljini koja je komplimentirala njenu put, a crveni ruž uklopio se odlično u ovaj oskarovski izgled.

Amy Adams
Amy Adams

Glumica Amy Adams odabrala je raskošnu Oscar de la Renta haljinu, a jedinu zamjerku imamo na make-up koji je bio neupečatljiv pa nam je Amy izgledala pomalo bljedunjavo. Definitivno najveće iznenađenje večeri je Naomi Watts u zanimljivoj Giorgio Armani haljini koja joj je pristajala kao salivena.

Naomi Watts
Naomi Watts

Široj javnosti nepoznata glumica Olivia Munn izgledala je jako dobro u Marchesa haljini, a nama se svidjela i Kerry Washington u kreciji modne kuće Miu Miu. Naši glasovi idu francuskoj modnoj kući Dior čiji dizajn su odjenule Jennifer Lawrence i Charlize Theron i pomele konkurenciju na Oscarima.