Moćne Havaianasice koje možete nositi i za najstrašniju noć u godini

| Fashion |

Svake godine sve je veći izazov što obući, gdje izaći ili koji strašan film pogledati za Halloween. Taj najstrašniji dan u godini sve je bliže što znači da je ostalo samo nekoliko dana za stvaranje savršenog plana.

Svugdje oko nas ima zaista puno inspiracije za Halloween, potrebno je samo pustiti mašti na volju i realizirati dobru ideju. Bez obzira odlučite li se za ludi kostim ili samo otkačene detalje koji asociraju na najmračnije stvari, Havaianas se pobrinuo da čak i vaša obuća bude u istom “Halloween tonu”.

Ove godine izlazimo iz okvira i suočavamo se s ovozemaljskim strahovima, a ne samo onim nezamislivim i natprirodnim. Kultni brend poznat po najudobnijim japankama, Havaianas, za nadolazeći Halloween izdvojio je svoje najstrašnije tamne modele koji će svakome ukrasti pažnju. Na ovim modelima Havaianasica nalaze se dva impresivna grabežljivca – velika bijela psina iz mora i crna pantera s kopna. Zapravo se radi o dvije životinje koje su više prepoznate zbog svoje snage i veličanstvenosti nego zbog strašljivog karaktera u pravom Halloween smislu te obje zaslužuju malo pozornosti u bilo koje doba godine.

Mistična crna pantera krasi dizajn Havaianas Slim Animal Print modela, a oštra bijela psina oživljena je na Havaianas Top Photoprint modelu. Dobra stvar je što se ovi modeli mogu kombinirati kroz cijelu godinu, a ako ipak odlučite jedan od njih iskoristiti za najstrašniju noć u godini sigurno nećete proći nezapaženo. Mračan dizajn ovih Havaianasica zrači moćnom i snažnom energijom s kojom će svatko biti potpuno spreman za taj 31. listopada.