Mlada dizajnerica Sara Lončarić retro-urbanom kampanjom predstavila novu kolekciju

| Fashion |

Jedna od najtalentiranijih domaćih mladih dizajnerskih nada, dizajnerica Sara Lončarić je nakon predstavljanja svog brenda Blackpearl na nedavnom Zagreb Fashion Weeku odlučila kolekciju za nadolazeću jesensko-zimsku sezonu predstaviti i kroz foto-kampanju. Fotografsko oko Gorana Čižmešije, stilizam Ivane Pavić i vizažističko umijeće Kristine Atletić prikazali su njenu hvaljenu retro-urbanu kolekciju sa stilskim utjecajem 70-tih na pomalo buntovan način kroz fotografije zamrznute u pokretu ili emociji.

Blackpearl by Sara Lončarić
Blackpearl by Sara Lončarić

Lucija Raić iz agencije Talia model i Ivana Findrik iz Midikenna svojim poziranjem demonstrirale su srž Blackpearl brenda; elegancija, tajnovitost, nosivost, sloboda kretanja i mogućnost kombiniranja s već postojećim komadima u ormaru svake urbane žene.

Blackpearl by Sara Lončarić
Blackpearl by Sara Lončarić

Najfinije talijanske vunene i svilene tkanine upotpunjene su kontrastnim prošivima, ukrasnim trakama i raskošnim krznom a pomalo monarhistički dojam kolekciji daju i veliki metalni gumbi. Kako na modnoj reviji, tako i u kampanji, konačni dojam zaokružili su šeširi Kobali i cipele Shoebox, a arhitekturalno moćna ulična lokacija snimanja ide u prilog ovoj Sarinoj kolekciji.

Saru Lončarić i njen brend možete pratiti na Blackpearl Facebook stranici i Instagram profilu.

Blackpearl by Sara Lončarić
Blackpearl by Sara Lončarić