Mistična modna jesen Adidasa i Rite Ore inspirirana svemirskim prostranstvima

| Fashion |

Iz neiscrpne modne kuhinje adidas Originalsa i Rite Ore ove jeseni dolazi neizostavni 'svemirski' začin - nove Cosmic Confession i Mystic Moon linije. Originalan spoj modnog DNK adidas Originalsa i mašte 'kraljice svemira' Rite Ore u novim linijama predstavljaju drugačiju dimenziju shvaćanja mode.

Cosmic Confession linija
Cosmic Confession linija

Cosmic Confession linija nadahnuta je svemirskim odijelima, retro stilom i vintage detaljima. Dominiraju crna, žuta i bijela boja te prepoznatljive adidasove tri crte. Kvalitetni materijali i minimalizirani printevi stvaraju dojam odvažnog 'kozmičkog' stila. Linija se sastoji od donjih dijelova trenirki, majica, jakne, hoodice i haljine, a 'svemirsko' ruho dobile su i popularne Stan Smith tenisice.

Mystic Moon linija
Mystic Moon linija

Mystic Moon linija inspirirana je mjesecom, najsjajnijim nebeskim tijelom, njegovom površinom i sjenkama, a ističe se dvjema bojama - crnom i bijelom. Sjajni, prošiveni i gumirani materijali istovremeno su vizualno atraktivni - pomalo futuristički, taktilni i funkcionalni. Upečatljivi adidasov brending ističe se kao mjesec na noćnom nebu. Linija sadrži neodoljive haljine, majice, popularne hoodice, jakne, kapu i tenisice. Linije Cosmic Confession i Mystic Moon dostupne su u adidas shopovima, uključujući i adidas Originals shop u Bogovićevoj u Zagrebu.