Mirna Maras i Martina Podgorski u jesenskoj kampanji za Arileo

| Fashion |

Modni brand Arileo koji godinama oduševljava svojim klasičnim i promišljenim dizajnom uskoro će predstaviti svoju modnu kampanju! Ususret kampanji tv lica Mirna Maras i Martina Podgorski odjenule su must have Arileo modne kombinacije te kroz jesensku šetnju i divnu viziju fotografa Johna Pavlisha pokazale kako Arileo modna priča ispunjava očekivanja svake suvremene žene u potrazi za savršenim jesenskim lookom.

Kao i uvijek, kaputi i kombinezoni i dalje su imperativ modnog studia Arileo koji se svake sezone reinterpretiraju u novom ruhu s modernim detaljima poput kopči ili dugmadi. Kombinezon kao kraljica njihovog dizajna i ove sezone nosi lice ženstvenosti kojem je udahnuta nova nota elegancije s naglašenim predimenzioniranim ovratnikom.

Koloristički Arileo i dalje štuje prave zemljane tonove, dok se boja vina savršeno upotpunjuje u njihovu ovojesensku viziju.

Mirna i Martina kao velike ljubiteljice rada studia Arileo kojeg rado nose ne samo u svakodnevnim već i u šetnjama na crvenom tepihu ispričale su nam pravu jesensku modnu rapsodiju.