Mia Arssi hulahopke - hrvatski brend svjetskog izgleda

| Fashion |

Angelique

Mia Arssi, hrvatski brand koji je svojim dizajnom i kvalitetom oduševio domaću modnu scenu te zaljubljenice u modu, sada je prepoznat i u svijetu. Izvozom na američko tržište, ovaj domaći brand pomaknuo je svoje granice te ostvario uspjeh velikih razmjera.

Ono što su Amerikanke tek sada otkrile, Hrvaticama je poznato već duže vrijeme. Na našim prostorima, Mia Arssi preteča je trendova kada su u pitanju ženske hulahopke te sinonim za moderan i privlačan izgled svake suvremene žene. I ova kolekcija namijenjena je odvažnim i smjelim  ženama, koje se ne boje osvajati i koketirati sa svojom zavodničkom stranom. Bilo da se radi o geometrijskim uzorcima, raznim printevima ili drugim oslikanim motivima, Mia Arssi će (p)ostati neizostavan dio svakog ženskog outfita.

Isidore
Isidore

Kolekcija je dizajnirana da savršeno pristaje svakoj ženi te da se osjeća zavodljivo, bez obzira na doba dana. Mia Arssi kolekcija jesen/zima naglašava urbanu, zaposlenu, snažnu ženu koja zna što želi.

U asortimanu se nalaze razni modeli, koji dizajnom i detaljima daju 'točku na i' svakom outfitu, koji tako osvaja na prvu. Veliki broj uzoraka, bilo da se radi o poslovnom, casual ili večernjem looku, može se pronaći u Zagrebu u Masarykovoj 6 ili na www.miaarssi.com.