Marchesa lansirala kolekciju cipela za proljeće 2016.

| Fashion |

 Ako ste nedavno naletjeli na Instagram profil poznatog brenda Marchese (koji je inače poznat po predivnim, bajkovitim toaletama) sigurno ste vidjeli mnogobrojne skice dizajna cipela. U pravom stilu Georgine Chapman i Karen Craig, cipele dostojne prave princeze u rococo stilu odišu elegancijom i ženstvenošću. Ova nadasve romantična kolekcija prikazana je po prvi puta zajedno s njihovom proljetnom kolekcijom za 2016. godinu, na St. Regisu.

Svaki od osam modela, kaže Chapman je inspiriran "letom ptica i tek rascvalim cvijećem pod proljetnim nebom". Cvijeće, lišće i arhitektura u detaljima su utkani u dizajne, a koža obojena ombré efektom predstavlja nijanse ptičjeg perja. Mnogi su modeli ukrašeni svjetlucavim Swarovski kristalićima ili pak laser-cut detaljima.

Od zlatnih espadrila pa sve do vrtoglavo visokih štikla, ove (ručno izrađene) talijanske cipele savršen su dodatak za ljetni odmor, ali će se i odlično uklopiti uz bilo koje proljetno/ljetno vjenčanje. Jedva čekamo vidjeti ovu kolekciju na poznatim obožavateljicama Marchese poput Rite Ore, Sarah Jessice Parker i Elle Fanning...

Marchesa lansirala kolekciju cipela za proljeće 2016.Marchesa lansirala kolekciju cipela za proljeće 2016.