Manekenski debi kćeri Alessandre Ambrosio

| Fashion |

Iako smo Alessandru Ambrosio jučer imali prilike vidjeti na tradicionalnoj spektakularnoj reviji Victoria's Secreta u glavnoj ulozi, naime nosila je kultni Fantasy milijunski grudnjak (Fantasy Flora, 2.5 milijuna dolara) draža nam je njena druga uloga u kojoj smo je vidjeli po prvi puta, uloga majke.

Alessandra je zajedno sa svojom četverogodišnjom kćerkicom Anjom snimala kampanju jesen/zima 2012/13 za London Fog. Dok je njena majka profesionalka u tom poslu, slatkoj Anji ovo je bio manekenski debi

"Činjenica da mi je upravo moje kćer ukrala svijetla reflektora jednostavno je zabavna i obožavam je. Jako sam ponosna na nju" izjavila je Ambrosio povodom snimanja ove kampanje i dodala "Jako se dobro zabavljala na setu i uživala noseći London Fog dječje jaknice.."

Čini nam se kako ponosna anđelica ne skriva kako je njena kćer prirodni talent i kako će sigurno nastaviti njenim stopama.

"Na snimanju sam nosila klasični kaput kao i ona, što je ona odmah primijetila „Izgleda baš poput tvog, mamice.“ To joj se jako svidjelo i uživala je. Inače, ona definitivno već sad ima svoj ukus. Svako jutro si želi odabrati što će odjenuti taj dan, sigurna sam da će biti prava mala fashionistica. Već sada ima jako izraženu osobnost.“

Inače, predivna Anja najstarije je Alessandrino dijete koje ima sa svojim zaručnikom, poduzetnikom, Jamiem Mazurom, a uz nju imaju i sina Noaha kojeg su dobili ove godine u svibnju.

Alessandra Ambrossio i Anja za London Fog