Malim modnim trikom do tanjeg struka!

| Fashion |

 Prošla su vremena mršavih supermodela! Danas, žene kojima se najviše divimo i čiji stilovi nas najviše oduševljavaju pokrivaju širok spektar figura i oblika tijela. Žene s oblinama, poput Kim Kardashian, J.Lo i Beyonce, smatraju se modnim ikonama današnjice stoga i ne čudi što je tanak i uzak struk postao dio tijela vrijedan pažnje i divljenja.

Za vas imamo jednu tajnu: posjet teretani i tisuće trbušnjaka, samo su jedan od načina kako postići izgled tanjeg struka. Umjesto toga, možete iskoristiti ovaj nevjerojatno jednostavan modni trik: nosite suknje, traperice i kratke hlačice visokog struka kako bi stisnuli vaš struk i dodatno naglasili najuže mjesto na vašem tijelu! Ovo je magičan trik koji potpuno mijenja perspektivu struka - momentalno će izgledati uže ako privučete pažnju na njegovu horizontalnu liniju.

U nastavku donosimo 9 jednostavnih i šik prijedloga kako najbolje iskoristiti ovaj trik za tanji struk, a u galeriji pogledajte neke od nama najdražih komada koji će vam pomoći u postizanju "Beyonce" struka!

1. Crno "od glave do pete"

Style Du Monde

2. Nosite jaknu sa remenom u struku

Street Style Seconds

3. Uvucite majicu ili kosulju

Style Du Monde

4. Odaberite haljinu koja se veže u struku

Lee Oliveira

5. Nosite hlače visokog struka

Style Du Monde

6. Investirajte u dobre uske suknje

Style Du Monde

7. Dodajte remen svakoj kombinaciji

Gastro Chic

8. Zavežite košulju oko struka

Julie Sarinana (Sincerely Jules)

9. Odaberite haljinu kontrastnih boja 

This Time Tomorrow