Jednostavno savršen - MAI by Majda nakit

| Fashion |

MAI by Majda

Iza nakita MAI krije se dizajnerica Majda Postružin koja se izradom bavi već gotovo 6 godina. Nakit izrađuje od plexiglassa, kristala, stakalca, poludragog kamenja i pletenica od svilenog konca. Nakit s potpisom ove dizajnerice izgleda kao da je sišao s naslovnica svjetskih modnih magazina, a to dokazuju i brojne Mai klijentice.

Osim klasične linije, dizajnerica predstavlja i ekskluzivnu liniju u koju spadaju ogrlice i naučnice te svakodnevna casual linija narukvica i ogrlica. Osim takvog nakita, Majda izrađuje i lančiće za naočale koje su brzo postale tražen komad i van granica Lijepe Naše. Namijenjen je za ženu koja drži do sebe, svog izgleda i želi biti primijećena. 

MAI by Majda
MAI by Majda

Majdin nakit mogli smo nedavno vidjeti na reviji nove ljubimice domaće modne scene, Larie by Marina Lacković, a obožavaju je mnoge poznate dame poput Lane Banely i Jasmine Bagarić. Njen nakit osim putem Facebooka, možete kupiti i u Nicholasu, Clan multibrand storeu te Mare dicanima, a ako ste se pitali tko je ukrasio Severinine štake u kristale i čipku, odgovor se krije upravo u ovoj dami. 

MAI by MajdaMAI by Majda
MAI by Majda

Mai nakit osvojio je srca brojnih domaćih fashionistica, a s obzirom da maštovitost ove uspješne poduzetnice, čini se kako joj nema kraja.