Pregled zanimljivih satova za muškarce

| Fashion |

Ručni sat je jedan od rijetkih modnih dodataka u kojem i muškarci imaju priliku uživati pa ne čudi da od novog sata zahtijevaju da ispunjava čitav niz uvjeta, ali i da se idealno uklapa u odabrani modni i životni stil. 

Kultni talijanski brend Police sadrži ponešto za svaki ukus, od upečatljivih predimenzioniranih modela, preko jednostavnog i lako nosivog stila, do klasične elegancije. Poklonike robusnih modela oduševit će Commander linija kod koje se posebno ističe atraktivan dizajn kućišta u osvježavajućoj srebrnoj nijansi te brončanoj varijanti koja mu pridaje pomalo vintage look, dok je doza uglađenosti postignuta crnim remenom od kože. Challenger linija također se izdvaja posebno osmišljenim dekoracijama kućišta s mnogobrojnim detaljima, dok protutežu stvara crni kožni remen koji je oličenje klasičnog minimalizma. Linija Boston odiše finoćom i jednostavnim, ali besprijekorno elegantnim linijama. Svojom stilskom dotjeranošću i jedinstvenom profinjenošću podići će svaku modnu kombinaciju.

Police je razinu svoje ponude podignuo i s modelima Cobra i Python, koji će stilskom dotjeranošću i jasnim linijama oduševiti sve pripadnike jačeg spola koji preferiraju robusne modele. Za one koji su poklonici elegantnijeg stila, idealan je izbor i model iz Dakar linije, koji odiše klasičnim minimalizmom i predstavlja oličenje profinjenosti urbanog doba. Police se pobrinuo da novom kolekcijom osigura ponešto za svakog muškarca koji drži do svog stila i koristi modne dodatke kao izraz vlastite osobnosti.

Također nova Revolt linija donosi tri analogna modela s atraktivnim remenom od najfinije kože u različitim kombinacijama crne i smeđe boje. Vrhunskom kvalitetom izrade i autentičnim kreacijama u skladu s trendovima, Police je još jednom dokazao da se zasluženo nalazi u samom vrhu modne industrije. Nova kolekcija namijenjena je svim muškarcima koji preferiraju klasičan i nosiv stil, s naglašenom funkcionalnošću i dizajnerskom odvažnošću.

Švicarski satovi Swiss Military Hanowa stekli su globalno priznanje zahvaljujući sofisticiranim sportskim dizajnima i najvišim standardima kvalitete. Osmišljeni u skladu s posljednjim lifestyle i tehničkim trendovima, pomiču klasično mjerenje vremena daleko izvan granica trenutka, odražavajući filozofiju branda koja glasi „uvijek do cilja“. Da vas njihova nevjerojatna preciznost nikad ne iznevjeri, brinu vodeći švicarski proizvođači koji ne prestaju oduševljavati kvalitetom izrade i visokim tehnološkim funkcijama.

Nova kolekcija donosi modernu liniju Ranger za muškarce, namijenjenu svim ljubiteljima sportske elegancije i ležernog, ali zaigranog stila. Odišu profinjenom jednostavnošću, koja je zaokružena atraktivnim poliuretanskim remenima u crnoj, sivoj, plavoj i crvenoj boji. Zbog opuštenog i nosivog stila branda Swiss Military Hanowa, ove ćete satove kombinirati s nevjerojatnom lakoćom, što će ih brzo učiniti vašim omiljenim modnim dodatkom.

Poznat po luksuznim modelima, Brand Grant satovi će svojim visoko tehnološkim funkcijama i besprijekornim dizajnima oduševiti i one najzahtjevnije! Nova kolekcija obiluje predimenzioniranim modelima koji su apsolutni hit u svijetu satova te pročišćenim dizajnima i profinjenim linijama koje ovaj brand čine potpuno drugačijim od ostalih.  Modele iz linija Ashton, Bedfort i Cameron karakterizira čvrsto mineralno staklo s velikom otpornošću na udarce, kućište od nehrđajućeg čelika i iznimna finoća izrade. Moderni gumeni remeni u crnoj i sivoj boji te posebno zanimljivoj nijansi plave ili pak neobičan smeđi remen od krokodilske kože zasigurno će privući mnoge ljubitelje ovog neizostavnog modnog dodatka.

Analogni ručni satovi iz nove Milford linije još jednom potvrđuju najistaknutije vrijednosti branda Gant - upotreba vrhunskih materijala, iznimna finoća izrade, autentičnost i neizostavan spoj klasičnih i modernih elemenata. Sve modele karakteriziraju iznimno atraktivni gumeni remeni koji dolaze u klasičnoj crnoj i bijeloj boji, dok je doza modernosti ovoga puta pridana pomno osmišljenim dekoracijama kućišta. 

Tajna dobrog stila sastoji se u pomno odabranim detaljima, Brend Gant izdvaja se pomno osmišljenim dekoracijama, iznimnom finoćom izrade, povezivanjem klasičnih i modernih elemenata te nevjerojatnom preciznošću. 

Neodoljiva unisex Duxbury linija oduševit će sve koji preferiraju casual stil s daškom profinjenosti i decentnim, ali efektnim detaljima. Moderni gumeni remeni dolaze u crnoj i bijeloj boji, dok je upečatljivo kućište dostupno u srebrnoj i brončanoj nijansi.