Ljetni must have - Goldenpoint kupaći kostimi

| Fashion |

Goldenpoint ljeto 2012

Sinoć je u zagrebačkom Klubu Gallery održana modna revija kupaćih kostima talijanskog branda Goldenpoint. U ulozi glavne zvijezda revije zasjala je radio voditeljica Tatjana Jurić i pobjednik prvog regionalnog Big Brothera Vladimir Vlada Vuksanović.

Činjenica je da je teško odabrati kupaći kostim koji istovremeno dobro izgleda i u kojem se osjećamo slobodno i samopouzdano. Odabir kupaćeg, nedoumica je brojnih žena diljem svijeta. Nakon proljeća, kada intenzivno razmišljamo o stanju naše stražnjice i trbuha te o odlascima u teretanu na vrijeme koji nam nisu uspjeli ni ove sezone, dolazi panika jer ipak moramo zabljesnuti ovo ljeto. Sa većim temperaturama ta je panika sve veće i počinjemo intenzivno razmišljati odabiru idealnog kupaćeg kostima koji će nam pokriti sve nedostatke, a naglasiti ono čime se dičimo. Odabir idealnog kupaćeg kostima misija je svake žene. Talijanski brand Goldenpoint već  treću godinu priređuje reviju na kojoj možemo vidjeti kako kupaći kostimi izgledaju i na drugim, onim malo savršenijim tjelima i tako nam olakšavaju izbor. Goldenpoint i ove sezone donosi širok izbor kupaćih kostima u kojem će svaka žena pronaći nešto za sebe.

Svake sezone Goldenpoint misli i na ženin najbolji „dodatak“ na plaži, njenu snažniju polovicu i nudi veliki izbor muških kupaćih modela.

Kao što smo imali priliku sinoć vidjeti, ove su sezone ultimativni hit zmijski uzorak i uzorak čipke. Kolekcijom dominiraju mornarska, tirkizna, fuksija, ljubičasta te boja pijeska, uz koju će Vaša preplanula put posebno doći do izražaja. Ako ste jednostavniji tip pronađite kupaće kostime mirnijih boja poput crne, tamnoplave i bijele koje odražavaju nevinost i svježinu mora. Pogledajte reviju i prikazane modele u našoj galeriji.