Ljetni lookbook Aleksandre Dojčinović

| Fashion |

Aleksandra Dojčinović ljeto 2013

Jedna od najomiljenijih domaćih dizajnerica Aleksandra Dojčinović predstavila je svoj lookbook koji je snimio fotograf Goran Matijašec i nudi nam modne kombinacije i haljine idealne za ovo, ali i sljedeća ljeta. Bilo da je riječ o dnevnoj varijanti, poslovnom izgledu ili večernjoj zabavi dizajnerica nudi besprijekornu gracioznost i ženstvenost od koje ne odstupa ni u ovoj kolekciji. Idealan balans bezvremenske klasike pomiješan sa suvremenim dizajnom zasigurno će biti prvi odabir svih žena koje su u potrazi za jednostavnom elegancijom savršene haljine.

Aleksandra Dojčinović ljeto 2013
Aleksandra Dojčinović ljeto 2013

Upravo Aleksandra svojim radom oduvijek je bila sinonim za modernu ženstvenost,  gdje je individualna pristup u odijevanja  uvijek bio ostavljen  ženi  da ga sama  istraži i istakne načinom na koji ga ona nosi, bilo konstrukcijom, bilo koloritom ili formom.

Ovom ljetnom kolekcijom lagano dominira retro prizvuk koji u kombinaciji s jarkim bojama, bojama pudera, pastelno rozom, sunčano žutom ili floralnim uzorkom dobiva suvremeno lice. Volani su i dalje okosnica Aleksandrinog rada  koji svojim volumenom naglašavaju ljepotu samog dizajna, dok novost su hlače širokog kroja i jarkih boja koje se mogu kombinirati bilo s bluzama istog uzorka ili samostalno.

Upravo ovom pričom Aleksandra je najavila ekspanziju svog rada, te će početkom rujna u Stuttgartu otvoriti svoju prvu trgovinu van Hrvatske.