Ljetna priča Borboleta nakita

| Fashion |

Nova Borboleta kampanja prikazuje ovu liniju nakita upravo onakvom kakva jest: nježnom, razigranom, veselom, romantičnom i sjetnom. Linija je okrunjena već dobro poznatim citatima koji su kroz razne događaje obilježili naše živote, a posvećena je ženi koja neopterećeno živi u svom malom svijetu, ispunjenom svakodnevnim sitnicama, koje ga uljepšavaju i čine ga sretnim. 

Borboleta nakit

Kroz tu inspiraciju istaknuo se romantični boho stil kao najidealniji izbor za opis Borboleta žene. Borboleta svojim nakitom želi izmamiti osmijeh na licu žene ili djevojke koja ga nosi. Želi je podsjećati na nešto lijepo; želi joj donijeti sreću u životu i biti uvijek prisutan. Stoga se privjesci više ne proizvode u metalu, već samo u srebru s pozlatom 18-karatnog zlata, kako se narukvice ne bi nikada skidale s ruke. Jedna od takvih unikatnih "never take off" Borboleta narukvica je "Love bracelet", izrađena od srebra s pozlatom na koncu ili u skupljoj verziji, na lancicu te prigodna i za Valentinovo. 25

Borboleta nakit

Borboleta nakit jedan je od omiljenih modnih dodataka žena kako u Hrvatskoj, tako i inozemstvu, budući da danas već broji preko stotinu prodajnih mjesta u Europi i svijetu. Samo neke od ponosnih vlasnica Borboleta nakita su i Kendall Jenner, Miroslava Duma, Elena Perminova, Nina Badrić, Mirela Forić Srna, Paris Hilton, Mija Knežević, Severina i druge.