Ljepotice preplavile casting Dreft Fashion Weeka Zagreb!

| Fashion |

Casting za Dreft Fashion Week Zagreb

Danas je u Hypo Centru u Zagrebu održan casting za najznačajnije i najiščekivanije modno događanje u državi, nadolazeći Dreft Fashion Week Zagreb koji se održava od 7.-9. svibnja, a koji je ponovno okupio mnogobrojne manekenke i manekene, mnoga poznata, ali i nova lica.

S obzirom na težinu i značaj koje Fashion Week u svakoj državi nosi, svaki model koji planira karijeru osim u Hrvatskoj graditi i u inozemstvu, želi upisati u svoj životopis prisustvovanje na Dreft Fashion Weeku Zagreb. Stoga ne čudi veliki odaziv prekrasnih modela koji su svoje vještine pokazali poziranjem i manekenskim hodom. Domaćim dizajnerima koji iz sezonu u sezonu zagrebačkoj publici predstavljaju vlastite vizije  za sljedeću sezonu, mnoga su manekenska lica bila poznata, no na samome castingu okupio se i veliki broj novih manekenskih lica koja će tek dobiti priliku postati dizajnerske muze i miljenice.

Neki od dizajnera koji su danas birali djevojke koje će prošetati pistom u njihovim kreacijama su Ivana Popović, Iggy Popović, Mirjan Krajina i Ana-Marija Kralj, Iva Karačić, Marina Lacković, Ivančica Hrustić, Natalija Smogor, primijenjena umjetnica Staša Čimbur te pobjednica Dreft Next Generation natječaja Sara Lončarić. Muške modele birali su Toni Rico i Simone Manojlović koji u svojim kolekcijama imaju pravu neizostavnu dozu muškosti. 

Kao i prethodnih sezona, strani dizajneri koji dolaze na Dreft Fashion Week Zagreb s najznačajnijih svjetskih tjedana mode poput onih u Londonu, Milanu i Parizu modele koji će nositi njihovu reviju izabrati će pomoću galerije i fotografija na društvenim mrežama.

Tko su ti modeli koji su svojom karizmom osvojili naše dizajnere doznat ćemo uskoro na pisti Dreft Fashion Weeka Zagreb u Hypo Centru u Zagrebu od 7. do 9. svibnja.