Lindi Evangelisti nitko nije ni do koljena

| Fashion |

Linda Evangelista za ruski Interview

Supermodel Linda Evangelista i dalje s 47. godina osvaja naslovnice modnih magazina. Posljednjom, naslovnicom za rujansko izdanje ruskog Interviewa svojim izgledom oduševila je mnoge. Poznato je da je Linda jedan od najvećih modnih kameleona koji je kročio modnim pistama, a da je tako pokazuje i editorijal koji ide uz rujansku naslovnicu.

Fotografije u kojima Linda prezentira muški Buffalo stil inspiriran Ray Petrijevim stilom potpisuje Daniele & Iango dok je stajling osmislila Patti Wilson. Linda nosi već nam poznate komade iz kolekcija Giorgio Armani, Prada, Calvin Klein i Thom Browne, a fotografije su crno-bijele s naglašenom crvenim detaljima.

Ono što nas je oduvijek fasciniralo kod Linde je njena kosa koja je svaki put kada se negdje pojavila bila drugačija pa ne čudi što su se stilisti poigrali upravo s njenom frizurom za ovo snimanje dajući joj pravi dječački šarm.

Inače rujansko izdanje ruskog Interviewa osim Lindine ima i naslovnicu s ruskom glumicom, režiserkom i scenaristicom Renatom Litvinovom koja pozira u Versaceu.
Naravno mi ipak malo više preferiramo Lindinu verziju jer je njome Linda još jednom dokazala da je era pravih supermodela prošla, jer budimo realni, nitko joj nije ni do koljena.