Lejla Filipović otvorila LD store!

| Fashion |

Lejla Filipović, kampanja LD store

U samom srcu Zagreba, točnije u Mesničkoj 5, Lejla Filipović je s vjenčanom kumom Dunjom Barbarić, otvorila LD store.

Lejla Filipović, LD store
Lejla Filipović, LD store

U dućanu, koji je nazvan prema prvim slovima njihovih imena, prodavat će se uglavnom ženska konfekcija različitih robnih marki iz inozemstva, kao i njihova mini kolekcija. "Imat ćemo isključivo male serije odjeće. Za zimu smo se orijentirale na prekrasne kapute i kožnate jakne s krznenim detaljima koje će se šivati po narudžbi", otkrivaju Lejla i Dunja.

Lejla i Tarik Filipović
Lejla i Tarik Filipović

Dućan od stotinjak četvomih metara prostire se na dva kata i ponosne vlasnice ističu kako su ga same uređivale više od tri mjeseca. "Odlučile smo kombinirati retro i moderan stil. Pronalazile smo komade starog namještaja i same ih bojile i uređivale. Nabavile smo detalje poput starog telefona, starih lutki..., otkriva Lejla, dodajući kako njezina kumu Dunja ima višegodišnje iskustvo u modnom poslu pa im je utoliko lakše bilo pokrenuti cijeli projekt. Odjeću su nabavljale u Istanbulu i to različitih brendova koji isporučuju male serije za francusko i talijansko tržište. Ističu kako ih je pri odabiru odjevnih komada za novi salon vodila misao da današnja žena nema previše vremena za sebe i da joj odjeća mora biti udobna, moderna i praktična za različite prilike.

"Smatram da moda nije ozbiljna stvar, volim modu, s njom živim svaki dan i ona je u mom životu oduvijek. Otvorenjem dućana želim ponuditi kvalitetne komade odjeće koji se neće nositi samo jednu sezonu, već ćete ih moći kombinirati i nositi uvijek..." istaknula je Lejla.

Lejla Filipović, LD store
Lejla Filipović i Dunja Barbarić, LD store

Na otvorenje dućana došli su mnogobrojni Lejlini i Dunjini prijatelji, a među njima Rene i Ana Bitorajac, Aleksandra Dojčinović, Danijela Trbović, Joško Lokas, Dr. Aleksandar Milenović, Linda Begonja, Suzy i Sarah Josipović, Ana Maras, Ana Miščević i ostali...