Ledenko - cipele s hrvatskim potpisom koje osvajaju svijet

| Fashion |

Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

Ledenko cipele (foto: Goran Matijašec)
Ledenko cipele (foto: Goran Matijašec)

Postoji neka neobjašnjiva veza između žena i cipele. Žene tu ljubav često opisuju kao strast, kao neku tajnu vezu. Izbor cipele mnogo govori o karakteru same žene, stoga upravo Ledenko svakoj svojoj klijentici omogućuje individualan pristup u kreiranju i osmišljavanju željenog modela, koji uz njihovu izradu i kvalitetu postaju pravo umjetničko djelo u obliku cipele.

Marilyn Monroe davno je izjavila „Dajte ženi prave cipele i ona će osvojiti svijet“ - upravo takve su Ledenko cipele, spremne za osvojiti svijet.

Ledenko cipele oduvijek su bile sinonim vrhunske i kvalitetne cipele, koje nikada nisu bile određene trendom ili stilom. Riječ je o cipelama koje prkose vremenu, ustaljenim okvirima i formama, cipelama koje vam omogućavaju da budete svoji, da kroz njih izrazite svoje vizije, želje i ideje.

Ledenko cipele (foto: Goran Matijašec)
Ledenko cipele (foto: Goran Matijašec)

S Ledenko cipelom uvijek ste u vlastitom trendu kojeg sami kreirate, uvijek ćete biti drugačiji a svoji. Aktualna kolekcija Ledenko cipele nameće vlastiti trend, ženstvenost i elegancija kao imperativ, ali s naglašenim detaljima, bilo resicama ili igrom čipke. Cipele Ledenko ručno su izrađene od birane i najkvalitetnije kože, autentičan je hrvatski proizvod koji iako je sve manje zastupljen na tržištu, Ledenko je dokaz da jasna ideja, vizija i kreativnost uvijek nađu put do zadovoljnih i sretnih klijenata.

Iza brenda Ledenko stoje Ivan Ledenko i supruga Sandra koji zajedničkim snagama stvaraju i osmišljavaju modnu bajku u kojoj caruju cipele!