6 tajnih navika žena koje uvijek izgledaju cool

| Fashion |

Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

7 načina kako svoj outfit učiniti luksuznijim nego što ustvari je
6 tajnih navika žena koje uvijek izgledaju cool

Svi stylish ljudi imaju nešto zajedničko: stalno se pojavljuju u chic outfitima i pritom izgledaju tako ležerno. Koju god blogericu, modnu urednicu ili stilistu da pogledamo, uvijek imaju savršen outfit. Pa kako im to uspijeva? Lako. Sve imaju razrađenu jutarnju rutinu koje se uvijek drže, kako bi sa sigurnošću znale da će njihov outfit za taj dan ispasti savršeno. Jesmo vas zainteresirali? U nastavku saznajte 6 malih tajni obožavateljica mode zbog kojih uvijek izgledaju cool!

ODLUČITE SE ZA JEDAN KOMAD KOJI ĆE BITI U SREDIŠTU PAŽNJE

Kada se ujutro probudite, odlučite se za jedan komad koji baš želite nositi tog dana i učinite ga glavnim! Bilo da se radi o specifičnim hlačama, cipelama ili možda ružu za usne - sve ostale komade birajte oko njega. 

TIBI Barrett cropped cotton-blend twill wide-leg pants £380
TIBI Barrett cropped cotton-blend twill wide-leg pants £380

KREIRAJTE FOLDERE S OUTFITIMA U MOBITELU

Kada imate viška vremena, poigrajte se s kombiniranjem komada iz vlastitog ormara. Zatim uslikajte mobitelom dobivenu kombinaciju i spremite ju u poseban folder. Jako će dobro doći u one dane kada ne znate što obući i manjka vam ideja!

UVIJEK SE POGLEDAJTE "OD GLAVE DO PETE" U OGLEDALU PRIJE IZLASKA IZ KUĆE

Odvojite nekoliko minuta prije izlaska iz kuće kako biste se dobro pogledali "od glave do pete". Tako se još možete predomisliti ili zamijeniti neki komad drugim koji vam bolje odgovara. 

USTANITE DVA SATA RANIJE KAKO BISTE ISPLANIRALI DAN I OUTFIT

Probajte ustati otprilike dva sata prije nego što trebate izaći iz kuće. Na taj ćete način imati dovoljno vremena za obavljanje svega što čini vašu jutarnju rutinu. Pogotovo ako se ne možete obući brzinski i volite si dati vremena da isplanirate outfit. 

SVAKE NEDJELJE ISPLANIRAJTE ŠTO ĆETE NOSITI KOJI DAN

Ako se želite u potpunosti riješiti svakodnevnog stresa i brige oko toga što ćete ujutro obući, isplanirajte baš sve unaprijed. Možete doslovno isplanirati sve detalje, uključujući cipele, torbicu i kaput. 

PITAJTE PRIJATELJICE ŠTO ĆE OBUĆI

Pokušajte se sjetiti poslati poruku prijateljicama s kojima izlazite kako biste bile sigurne da ne nosite isti outfit. Govorimo iz osobnog iskustava, znalo se dogoditi!